Britų „Bare Noize“ pasirodymą Vilniuje pastiprins estų žemų dažnių kolektyvas „Superskankers“

Jau šį penktadienį menų fabrike „Loftas“ įvyks ilgai Lietuvoje lauktas britų „Bare Noize“ dabstepo žemų dažnių pasirodymas. Šį ypatingą „Galapagai presents dubstep edition“ koncertą pastiprins sparčiai kylantis estų kolektyvas „Superskankers“, kurie čia atvyksta su žymiausiu Estijos MC Okymu Riimu ir vokaliste Margaret.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 14, 2013, 1:42 PM, atnaujinta Feb 20, 2018, 9:18 AM

„Taip, jau esame lankęsi Lietuvoje, tačiau dar neteko būti Vilniuje. Beje, pažįstu labai įdomių lietuvių, ir tuo didžiuojuosi“, – gerai prieš kelionę į Lietuvą nusiteikęs pasakoja „Superskankers“ narys Mikkas Raudseppas.

Paklaustas apie „Superskankers“ muziką, dueto lyderis nedvejoja: „Mūsų pasirodyme bus daug žemų, o MC Okymas scenoje yra išvis nesustabdomas, kartais būna itin intensyvus, o kartais netgi šiek tiek išprotėjęs“.

Apie Lietuvoje paplitusį mitą, kad estai yra lėti arba labai lėti, Mikkas nė nėra girdėjęs: „Išties juokinga, bet niekad to nesu girdėjęs. Tikrai taip apie mus kalba? Bet kokiu atveju mūsų šou tikrai greitas, daug žemų garsų, daug vokalistų – tai reikia pamatyti ir išgirsti pačiam“, – sako jis.

Beje, pagrindiniai „Galapagai presents dubstep edition“ svečiai „Bare Noize“ šiuo pasirodymu baigs savo turą po Europą ir kelsis į JAV, kur ir toliau koncertuos. Taigi tai unikali ir paskutinė proga bent jau šiais metais pamatyti šiuos dabstepo muzikos monstrus ne tik lietuviams, bet ir šalies kaimynams.

Taip pat savo „bass” ritmais „Galapagų“ vakarėlį menų fabrike palaikys „ZIP FM“ laidos „Despotin Beat Club“ šeimininkas Vaiper Despotin, bass muzikos vakarėlių liūtas Makdett ir Style Mistake.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.