A.Mamontovas siūlo laimėti ypatingą magnetofoną: „Aš pats tokio norėčiau“

Norite savo kolekcijoje turėti visas Andriaus Mamontovo ir „Foje“ dainas ir jų klausytis per ypatingą įtaisą, kurių pagaminta tik trys? Viskas įmanoma, sako dainininkas kviečiantis gerbėjus iki šios dienos vakaro dalyvauti ypatingame konkurse. Laimėtojas gaus ypatingą prizą – ypatingo dizaino juostinį magnetofoną su visais per 30 metų Andriaus įrašytais kūriniais.

Daugiau nuotraukų (1)

Ramūnas Zilnys

Nov 15, 2013, 11:31 AM, atnaujinta Feb 20, 2018, 8:46 AM

Paspaudus mygtuką, magnetofono ritės sukasi, o iš įmontuotų garsiakalbių skamba muzika. Tai, žinoma, tam tikra gudrybė – iš tiesų muzika sklinda iš viduje įmontuoto MP3 grotuvo.

Ant magnetofono – graviruotas A.Mamontovo autografas, o ant ričių – grupės „Foje“ logotipas ir Andriaus atvaizdas.

Trys tokie magnetofonai buvo pagaminti neseniai paminėto Andriaus karjeros 30-mečio proga.

„Jie pagaminti iš brangių medžiagų, rankų darbo. Grojant sukasi ritės. Vieną jau įsigijo savo vardo viešai minėti nenorintis verslininkas. Antras bus parduotas labdaros aukcione – lėšos bus skirtos mano su Ramūnu Karbauskiu šįmet įkurtam labdaros fondui „Švieskime vaikus“.

O trečiąjį gali laimėti kiekvienas iš jūsų“, - sako A.Mamontovas.

Norint tai padaryti, tereikia apsilankyti oficialioje dainininko paskyroje socialiniame tinkle „Facebook“ ir ten „pamėgti“ vakar patalpintą magnetofono nuotrauką. Tai galima daryti iki penktadienio 21 valandos. Iš visų paspaudusių „mėgti“ gerbėjų burtais bus išrinktas vienas, kuriam ir atiteks ypatingas prizas. A.Mamontovo paskyrą galima rasti čia.

„Aš pats norėčiau tokio grotuvo, bet man nesiseka laimėti loterijose“, - šypsosi A.Mamontovas.

Priežasčių gerai nuotaikai jis turi ir daugiau. Po sėkmingų jubiliejaus pasirodymų su „Foje“ didžiausiose Lietuvos arenose dainininkas nusprendė surengti kelis ypatingus koncertus užsienio lietuviams.

Kitą savaitgalį du koncertai vyks JAV, o gruodžio viduryje – Londone.

„Visi 1500 bilietų į koncertą Čikagoje jau parduoti. Į Ameriką vykstame labai gerai nusiteikę“, - portalui lrytas.lt sakė Andrius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.