Duetais su garsenybėmis pasižymėjusi grupė „Echoes“ pristato pirmąjį solinį kūrinį

Debiutavę vasarą ir pristatę dainą „Sex & City Life“ kartu su Sasha Songu, vėliau kartu su grupės „Empti“ vokaliste Giedre Kilčiauskiene įrašę bendrą dainą „Iš lėto“, muzikos kūrėjai bei atlikėjai „Echoes“ kviečia klausytis naujausio jų kūrinio „Lite“. „Galima sakyti, kad tai – dar vienas mūsų debiutas“,– kalba muzikantai.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-11-18 15:26, atnaujinta 2018-02-20 07:30

„Pirmajame savo soliniame kūrinyje šviesiai šnekame apie sunkius išgyvenimus. Jų yra ir mūsų, ir bet kieno kito gyvenime. Šią dainą jau girdėję mūsų draugai sakė, kad čia „užprogramuota“ kažkokia energija, skatinanti džiaugtis gyvenimu net tada, kai būna sunku. Tokie žodžiai mums yra pats didžiausias įvertinimas. Tikimės, kad ši daina „kalbės“ tiems, kam reikia šių žodžių“, – mintimis ir muzika dalijasi atlikėjai.

Neatsitiktinai dainą kūrėjai pavadino „Lite“ – „Šviesa“. „Netrukus gatvės bus pilnos sniego, ir mes neabejojame, kad ši „Šviesa“ šiek tiek sušildys“, – paslaptingai pokalbį baigia grupės nariai.

„Echoes“ daina „Lite“ – lrytas.lt skaitytojų dėmesiui:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.