L.Somovas ir Jazzu naujo albumo dainas trečiadienį atliks radijo eteryje

Koncertų ciklą „LRT Opus Ore“ pratęs muzikos profesionalų ir publikos liaupsinamas Leono Somovo ir Jazzu duetas. Lapkričio 20 d. populiariausio Lietuvos elektroninės muzikos dueto koncertas bus filmuojamas ir 18 val. tiesiogiai transliuojamas „LRT Opus“ radijo bangomis, vėliau perkeliamas į televiziją bei internetą.

Jazzu (nuotr.) ir L.Somovas po įspūdingų albumo pristatymų Lietuvos didmiesčiuose jo muziką atliks ir radijo studijoje.<br>T.Bauro nuotr.
Jazzu (nuotr.) ir L.Somovas po įspūdingų albumo pristatymų Lietuvos didmiesčiuose jo muziką atliks ir radijo studijoje.<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-11-19 13:05, atnaujinta 2018-02-20 07:01

Tai bus ką tik išleisto 5-ojo studijinio dueto albumo „Lees and Seas“ išskirtinis pristatymas radijo klausytojams. Duetas pasirodys išplėstos sudėties, jiems talkins papildomi muzikantai ir trys pritariančios vokalistės.

„Naujasis albumas „Lees and Seas“ yra kitoks nei ankstesni mūsų įrašai - jame kur kas daugiau instrumentų ir gyvumo. Šis rinkinys – geriausia, ką esame sukūrę. Nekantrauju sužinoti, kaip jį įvertins radijo klausytojai ir televizijos žiūrovai“, - džiaugėsi L.Somovas.

Gerbėjams pristatytos trys naujo albumo dainos „Lower Than The Ground“, „You Give Nothing“ ir „You And Me“ jau sukasi radijo grojaraščiuose. „Mes ir toliau išliekame elektronikos grupe. O šie kūriniai parodo, kokie skirtingi galime būti. Mes nesistengiame apsiriboti vienu žanru ar stilistika“, – sakė L.Somovas.

„Paskutinis mūsų albumas buvo šaltas ir statiškas, todėl pasiilgome šilumos. Taip natūraliai gimė naujo albumo idėja. Kokie jausmai sudėti į šį albumą, pasako ir jo pavadinimas. Užuovėja yra mylimas žmogus arba namai. O jūros – tai tos gyvenimo ir širdies audros, kurias mes išgyvename“, – sakė Justė Arlauskaitė-Jazzu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.