Pilnametystės sulaukusio G.Vagelio dovanos: nauja daina ir provokuojama fotosesija

Savaitgalį merginų numylėtinis Gabrielius Vagelis šventė 18-ąjį gimtadienį. Tą dieną artimiausiems susirinkusiems draugams dainininkas pirmą kartą gyvai atliko dainą „You Are Beautiful“, o šiandien kviečia visus gerbėjus įvertinti ne tik ją, bet ir neįprastą fotosesiją.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 21, 2013, 2:59 PM, atnaujinta Feb 20, 2018, 5:53 AM

„Iš pradžių parašiau tik priedainį, o toliau viskas gimė labai natūraliai. Parodykit man merginą, kuri nėra nors kartą kritiškai žiūrėjusi į savo atvaizdą veidrodyje? Tik man ne visada tai atrodo reikalinga”, - apie kūrybinį procesą pasakojo Gabrielius. „Šią dainą skiriu visoms savo gerbėjoms. Tikrai, juk visos jos skirtingos, bet visoms ir kiekvienai jų noriu pasakyti: „Tu esi graži”.

„Gyvename pasaulyje, kurio taisykles diktuoja populiarioji kultūra. Įprasta manyti, kad gražu – tai tam tikras šablonas, kuris, deja, bet dažniausiai yra net nerealus, o tik „fotošopas”, - antrino Gabrieliaus prodiuseris Šarūnas Kirdeikis.

Kūrybinio proceso metu gimė idėja į šią grožio temą pažvelgti plačiau. Tad Gabrielius ryžosi drąsiai fotosesijai kartu su „Fotogenijais” Nagliu Bierancu ir Simona Bekupe. Nuotraukose Gabrielius – sulaužytas ir išmestas plastikinis manekenas.

„Dar nuo „Lietuvos balso“ laikų esu kišamas į gražuolio, modelio rėmus“, - prisimena Gabrielius.

Dažnai galima išgirsti apie negailestingo mados ir grožio pasaulio užkulisius. „Šia fotosesija būtent ir norime perteikti žinutę, kad tariamas grožis – tai labai siauri rėmai, kuriuose visi tampa negyvais, vienodais plastiko gabalais, o tie, kurie yra kitokie, paprasčiausiai išmetami į sandėlį. Kaip šiose nuotraukose – Gabrielius”, - fotosesijos idėją pasakojo Š.Kirdeikis.

Neseniai Gabrielius skelbė atranką, kurioje ieškojo įvairių merginų filmuotis šios dainos klipe. Jį dainininkas žada parodyti savo gerbėjams dar šiemet.

Nauja G.Vagelio daina - lrytas.lt skaitytojų dėmesiui:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.