Naują dainą pristatantis „Pikaso“ narys Haroldas kviečia nusilenkti Kalėdoms

Artėjančios šventės pradeda jaustis visur - miestų ir miestelių aikštėse, kur jau stovi papuoštos Kalėdų eglės, prekybos centruose, televizijoje, šventinė nuotaika po truputį atsiranda ir visų mūsų namuose. Ne išimtis - muzikos pasaulis – Kalėdų dvasia atsispindi ir dainose. Vieną tokių pristato.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-12-05 03:14, atnaujinta 2018-02-19 23:42

Grupės „Pikaso“ narys Haroldas bei naujas vardas lietuviškos muzikos pasaulyje, atlikėjas bei prodiuseris Baku, pristato naują Kalėdų dainą.

„Daina gimė labai spontaniškai ir greitai. Su Baku esame pažįstami keletą metų, tai puikus debiutuojantis prodiuseris, turintis savitą požiūrį į kūrybą, muziką. Tiesa, dėl esminių dalykų muzikoje mūsų nuomonės sutampa. Seniai norėjau šiek tiek paieškoti ir įrašyti dainą, kuri būtų kiek kitokia, nei ta muzika, kurią iki šiol atlikau grupės „Pikaso“ ar savo solinėje muzikinėje veikloje“, - pasakoja Haroldas.

Baku pasakoja, kad stengėsi parašyti dainą, kuri perteiktų paprasto, eilinio žmogaus būseną didžiausių ir svarbiausių švenčių metu.

„Sėdėjome vieną vakarą su Haroldu įrašų studijoje ir sugalvojome, kad reikia sukurti dainą, kuri nebūtų labai saldi, prikrauta „žaisliukų“, „žiburėlių“ ir „skambaliukų“. Tiesiog labai paprastai ir aiškiai – kaip aš jaučiuosi per Kalėdas. Diskutavome apie tai, kad šiais laikais ši šventė labai persmelkta komercijos, ir žmonės dažnai pamiršta, kokia jos pagrindinė esmė. Priėjome prie išvados, kad visgi , bent šioje dainoje, Kalėdoms reikėtų nusilenkti“, - šypsosi Baku.

Kalbant apie tolimesnį šio prodiuserio bei atlikėjo darbą, vaikinai teigia, kad viskas priklausys nuo to, kiek bendrų idėjų ar žinučių jiems šaus į galvą ateityje.

„Dainos „Nusilekiu Kalėdoms“ kūrybinis procesas buvo labai įdomus ir smagus, suteikė naujų ieškojimų ir atradimų, todėl ateityje, neatmetame galimybės įrašyti daugiau bendrų idėjų ir minčių. Esame patenkinti galutiniu rezultatu ir jeigu atsiras kažkas, kam dar tai bus artima ir patiks – valio! Su artėjančiomis šventėmis visus. Nepamirškite nusilenkti Kalėdoms! “, - sako linksmai bei šventiškai nusiteikę vaikinai.

Haroldo ir Baku bendras darbas „Nusilenkiu Kalėdoms“ – jūsų teismui.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.