Klubo „Opium“ gimtadienyje - „Hercules And Love Affair“ žvaigždė A.Negrot

Kiekvieną savaitgalį po vieną ar net kelis aktualius užsienio atlikėjus pristatantis sostinės naktinis klubas „Opium“ pasiruošęs švęsti. Žiemos progų maratonas klube pradedamas jau penktadienį, gruodžio 13-ąją. Tąnakt klubo kolektyvas ir jo svečiai su Ellen Allien įrašų kompanijos „BPitch Control“ puošmena Aérea Negrot minės 4-ąjį „Opium“ gimtadienį.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-12-11 10:32, atnaujinta 2018-02-19 21:25

O minėti tikrai yra ką. Nėra kito klubo Lietuvoje, apie kurio planus rašytų svarbiausias elektroninei muzikai skirtas tinklalapis – „Resident Advisor“. Beje, ką tik paskelbtame jo 2013-ųjų didžėjų TOP 100 puikuojasi net 5 „Opium“ svečiai. Ne vienas puikiai Vilniuje laiką praleidęs didžėjus žada grįžti – jau sausį tai padarys Danielis Avery ir Mattas Walsh, pavasarį vėl apsilankys ir Prosumeris bei Ivanas Smagghe kartu su Timu Parisu, grosiantys kaip duetas „It’s A Fine Line“.

„Opium“ gimtadienio dovana iš Venesuelos kilusi atlikėja A.Negrot – neeilinis personažas klubinėje scenoje. Pradėjusi nuo dainavimo gatvėje ji susipažino su garsiaisiais niujorkiečiais „Hercules And Love Affair“ ir tapo kolektyvo nare. Kiek vėliau pasirašė kontraktą su Berlyno kompanija „BPitch Control“ ir čia išleido debiutinį savo albumą „Arabxilla“. Scenoje įspūdingo stoto A.Negrot ne tik dainuoja, bet ir šoka bei kuria gyviems elektroninės muzikos koncertams dažniausiai nebūdingą daugiaprasmį spektaklį.

Šventės proga klubas gruodžio 13-ąją veiks trim aukštais. Gimtadienio programoje taip pat dalyvaus „Silence“ atstovas Few Nolder, neseniai savo renginių ciklą „Wormhole“ pristatę Pupa ir Calli, tropinių bei world ritmų puoselėtojai Weedska, Ophex ir Souldatov bei amžinieji „Opium“ mohikanai Anna Hanna, Ruben ir Recoco. Ta pačia tema klubas šoks ir šeštadienį, gruodžio 14-ąją – visą antrąją gimtadienio naktį už pulto trise stovės Saulty, Manfredas ir Vidis, visi kartu žinomi kaip „Duran Duran Duran“.

Į gruodžio renginių kalendorių tilpo ir paskutinė šiais metais serijos „DJ Culture“ naktis. Gruodžio 20-ąją „Mondayjazz“ komanda klube pasitiks škotų šaunuolį, „Red Bull Music Academy“ absolventą, leidyklos „Numbers“ įkūrėją ir daugelio stilių žinovą Jackmasterį. Drauge su juo atvyks kolega Jasperas Jamesas.

Kalėdų naktį „Opium“ tradicines „Bernelių mišias“ užpirks Manfredas, susikvietęs savo mylimiausius kolegas. Kompanijų „Silence“, „Smala“ ir „Mondayjazz“ atstovų rinktinę papildys ir klube debiutuosiantys suaugę vyrai „Baltic Balkan“. Visi, apsilankę „Bernelių mišiose“ dovanų gaus specialų šventinį kompaktinį diską su geriausiais metų kūriniais.

Tarp švenčių į programą įsiterps Lietuvos urbanistinės muzikos tėvo Vaiper ciklas „Sugar » Bassin“. Gruodžio 27-ąją jame lankysis vokietis Ticklish, į klubą turėjęs atvykti dar rugsėjį, bet tuomet jį ištiko aviacinis netikėtumas.

Naujųjų metų proga „Opium“ vienai nakčiai taps „Dramos teatru“. Aukštyn kojom apvirsiantis klubas pasitinkant 2014-uosius savyje talpins dramą, tragediją, detektyvą, satyrą ir ironiją. Ant slidžiai blizgios scenos po vidurnakčio kops Rusijoje cenzūruojamas, bet Berlyne itin mylimas elektropankų kolektyvas „Sado Opera“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.