„Gargaro“ Kalėdos - su L.Somovu ir Jazzu, D.Montvydu bei „Electronic I“

Jaukios, spalvingos ir šiltos – tokios bus Kauno kultūrinės erdvės „Gargaras“ Kalėdos. Tai bus metas su tais, kurių „Gargaras“ pasiilgo ir su kuriais visuomet smagu bei gera. Gruodžio 25-osios vakarą čia koncertuos Leonas Somovas ir Jazzu, Donatas Montvydas bei „Electronic I“. Visi šie atlikėjai 2013-aisiais suspindo naujomis spalvomis ir pasiekė naujų karjeros aukštumų, tad tai, kad jie susitiks vienoje scenoje, jau yra labai didelė kalėdinė dovana.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-12-16 12:03, atnaujinta 2018-02-19 19:39

Populiarumo viršūnėje šiuo metu esantis elektroninės muzikos galimybes ir gyvų instrumentų šilumą derinantis Leono ir Jazzu duetas Kalėdoms galėjo drąsiai rinktis bet kurį Lietuvos klubą ar koncertų salę. Matyt, prisiminę, kaip jauku „Gargare“ buvo praėjusiais metais, gruodžio 25-osios vakarą Leonas ir Jazzu su muzikantų palyda skubės į Kauną. Kalėdiniame koncerte grupė pristatys lapkritį išleistą ir M.A.M.A apdovanojimuose jau nominuotą naujausią savo albumą „Lees & Seas”.

Bene svarbiausias brandaus ir labai laukto albumo kūrinys „Lower Than The Ground“ interneto platformoje „YouTube“ perklausytas jau daugiau nei milijoną kartų. Net dusyk šį sezoną atlikėjams teko organizuoti pakartotinius renginius.

Neseniai šeimą sukūręs D.Montvydas nė nesirengia pristabdyti muzikinės karjeros ir šiemet pristatė du naujus muzikinius klipus – romantišką ir jaukų „Make That Love“ ir energingą su kolegomis įrašytą „Artojų himną“. Visgi didžiausios kūrybinės naujienos laukia metų pabaigos – prieš pat Kalėdas oficialiai išleidžiamas antrasis atlikėjo albumas „Norim dar“. Esminius naujosios programos kūrinius jaunasis talentas neabejotinai atliks ir „Gargare“.

Kurį laiką pogrindyje elektroninę muziką kūręs duetas „Electronic I“ išgarsėjo po to, kai jais patikėjo Egidijus Dragūnas. Drauge su „Sel“ įrašyta daina „Lyja“ šį pavasarį tapo tramplinu į didžiąją sceną. Vasarą iš „incognito šešėlio išlindę „Electronic I“ spėjo apsilankyti ne vienoje jaukioje terasoje, taip pat dalyvavo festivalyje „Granatos“ bei Latvijos festivalyje „Summersound“.

Šiltajam sezonui baigiantis „Electronic I“ ne tik pakvietė į jo palydėtuves po atviru dangumi sostinėje, bet ir pristatė audringai sutiktą pirmąjį savo remiksą „Gargaro“ mylimo šeiminio Ericos Jennings ir Jurgio Didžiulio dueto „The Ball & Chain“ kūriniui. Įvairiuose Lietuvos miestuose vis gausesnei publikai pasirodantys elektroninės muzikos kūrėjai gruodį surengė du koncertus Danijoje, o iškart po Naujųjų metų duetas koncertuos svarbiausių lietuviškos muzikos apdovanojimų M.A.M.A scenoje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.