Kaune bus išdalyti hiphopo muzikos apdovanojimai

Pirmasis metų mėnuo, kaip jau tampa įprasta, yra praėjusių metų įvertinimo laikotarpis. Ne paslaptis, tai vyksta ir tarp muzikantų. Kitais metais prie kelių jau rengiamų muzikos apdovanojimų ceremonijų prisidės dar viena - hiphopo muzikos apdovanojimai.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 23, 2013, 12:39 PM, atnaujinta Feb 19, 2018, 5:27 PM

Kauno lofte „Gargaras“ sausio 25-ąją bus apdovanota geriausia grupė, atlikėjas, prodiuseris, renginys, daina, albumas ir vaizdo klipas, o pasirodymus surengs bene visi tvirčiausiai stovintys hiphopo scenoje: „G&G Sindikatas", Lilas ir Innomine, „Tie Geresni", Mad Money, MC Mesijus, „Jama & W" ir daug kitų.

„Mes nekonkuruojame su M.A.M.A. ar T.Ė.T.E. Mes kaip vieno kiemo draugai, tik iš visos Lietuvos – susirenkam, pajuokaujam, kas ant scenos užlipa, kas prie didžėjaus pulto pritaria. Tuo pačiu, manau, kiekvienas apdovanojimas ar net nominacija yra geras ženklas kūrėjui, stimulas dirbti toliau. Pats renginys bus profesionaliai įgarsintas, žiūrovų taip pat bus labai daug, taigi tai puiki proga pasireikšti kiekvienam, parodyti save plačiajai auditorijai“, – komentuoja vienas festivalio organizatorių.

Muzikantai ir hiphopo kultūros veikėjai bus karūnuoti jau septintą kartą vykstančiame gatvės kultūros festivalyje „Live From Kaunas Streets".

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.