„Bon Jovi“ - daugiausiai iš gastrolių uždirbantys muzikantai

Rokeriai „Bon Jovi“ 2013 metus baigė ant karjeros bangos, savo koncertais užsidirbę 259,5 mln. dolerių – didžiausią sumą už gastroles praėjusiais metais.

Daugiau nuotraukų (1)

BNS ir lrytas.lt inf.

Jan 2, 2014, 3:17 PM, atnaujinta Feb 18, 2018, 12:51 AM

„Livin' On A Prayer“ atlikėjai su savo gastrolėmis „Because We Can: The Tour“ nuo vasario važinėjo po visą pasaulį ir didžiulė jų sėkmė pelnė jiems pirmąją vietą metiniame Pollstar.com sąraše.

Minėta suma yra rekordinė ir pačiai grupei, kurios sėkmei nesutrukdė gitaristo Richie Samboros pasitraukimas iš koncertų balandžio mėnesį. Muzikantas pasitraukė norėdamas daugiau laiko skirti savo dukrai.

Beyonce gastrolės „Mrs. Carter Show World Tour“, kurios prasidėjo balandį, uždarbio požiūriu buvo gerokai kuklesnės, bet vis tiek yra antroje sąrašo vietoje – su 188,6 mln. dolerių.

Trečioje vietoje yra Pink, gastrolėmis „The Truth About Love“ užsidirbusi 170,6 mln. dolerių.

Pirmąjį penketuką užbaigia Justinas Bieberis ir Bruce‘as Springsteenas su „The E Street Band“. Geros vietos sąraše taip pat teko Rihannai, Taylor Swift ir „One Direction“.

Šie „Pollstar“ duomenys patvirtina „Bon Jovi“, kaip daugiausiai per praėjusius metus gastrolėmis uždirbusių atlikėjų, statusą – žurnalo „Billboard“ redaktoriai tokį patį titulą grupei skyrė gruodžio pradžioje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.