Brangesni M.A.M.A. ceremonijos VIP bilietai - norintiems šėlti kartu su žvaigždėmis

Praėjusį sausį muzikos apdovanojimų M.A.M.A. rengėjai į Kauno „Žalgirio“ areną iš visos Lietuvos suvažiavusiems klausytojams pirmieji šalyje pasiūlė VIP bilietų paketą, į kurį įėjo ir koncertas, ir žvaigždžių vakarėliai, ir nakvynė viešbutyje. Šiemet M.A.M.A. apdovanojimus ypatingomis sąlygomis norintys stebėti žmonės gali pasirinkti pageidaujamą lygį.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 2, 2014, 12:57 PM, atnaujinta Feb 18, 2018, 12:56 AM

„Kai pirmais metais surengėme M.A.M.A. apdovanojimus Kaune, sulaukėme daug klausimų iš vilniečių, šiauliečių ar klaipėdiečių, kur laikinojoje sostinėje jie galėtų likti nakvynės. Kadangi tai yra muzikos pasaulio didžiausia šventė, žmonės renkasi švęsti. Niekas neskuba važiuoti namo – nori ir žvaigždžių vakarėliuose sudalyvauti, ir pernakvoti patogiai.

Pernai pasiūlėme VIP bilietus su nakvyne ir kitomis privilegijomis, tai labai pasiteisino. Artėjant M.A.M.A. tretiesiems apdovanojimams įvertinome žmonių atsiliepimus, jų pageidavimus ir sudarėme naujus VIP bilietų paketus pagal tris kategorijas“, - pasakojo asociacijos „Metų muzikos apdovanojimai“ pirmininkas Martynas Tyla.

VIP bilietų pirmoji kategorija suteikia galimybę stebėti M.A.M.A.2013 ceremoniją Žvaigždžių ložėje kartu su kviestiniais menininkais, muzikantais, verslininkais. Bilietas taip pat leidžia patekti į Raudonojo kilimo zoną ir likti nakvynės su pusryčiais viešbutyje „Ibis Kaunas Centre”. Vieno bilieto su vienviečiu kambariu kaina - 500 litų, du bilietai su dviviečiu kambariu kainuoja 700 litų. 

Antroji kategorija – garbingoji Nominantų ložė. Toks VIP bilietas leidžia patekti į Raudonojo kilimo zoną, taip pat stebėti renginį tarp nominantų, į kurių ložę bus nukreiptos visos filmavimo kameros.  Tokie VIP bilietai parduodami į du „boksus” po 6 vietas. Vieno „bokso” kaina - 3500 Lt. 

Trečioji kategorija – Pirmųjų eilių ložė su viešbučiu. Toks bilietas leidžia patekti į Raudonojo kilimo zoną, stebėti renginį pirmose eilėse ir likti nakvynės viešbutyje „Ibis Kaunas Centre” su pusryčiais. Vienam žmogui - 400 litų, du bilietai ir dvivietis kambarys - 700 lt.

M.A.M.A.2013 apdovanojimų iškilmės įvyks jau sausio 10 d. Kauno „Žalgirio” arenoje. Šventės metu bus įteikta 14 statulėlių geriausiems atlikėjams ir grupėms. Muzikinėje dalyje pasirodys „Nerijos” vyrai, „Antis”, „Biplan”, Jurga, Giedrė, Jazzu ir Leonas Somovas, ŽAS, „Liūdni slibinai”, Donatas Montvydas ir daugelis kitų ryškiausių muzikos žvaigždžių. Bilietus platina „Bilietų pasaulis”.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.