„Eurovizija“ taikosi į žiūrimiausios šeštadienio laidos titulą

Per LRT televiziją transliuojama 2014-ųjų „Eurovizijos“ nacionalinė atranka kiekvieną savaitę pritraukia vis daugiau žiūrovų. Šiais metais atrankoje dalyvauja vien populiarūs šalies atlikėjai, o pusei dalyvių neišlaikius pirmojo turo išbandymų, įtampa tik auga.

Nacionalinės atrankos dalyvis Justinas Lapatinskas.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Nacionalinės atrankos dalyvis Justinas Lapatinskas.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 3, 2014, 4:52 PM, atnaujinta Feb 17, 2018, 11:45 PM

Jau kelias savaites šeštadienio laidos žiūrimumas nuolatos ir tendencingai kyla. Bendros auditorijos reitingai parodė, kad praėjusį šeštadienį „Euroviziją” per LRT televiziją žiūrėjo 5,2 proc. visų vyresnių nei 4 metų Lietuvos gyventojų, t.y. maždaug 150 tūkst. žmonių.

Šiam projektui jėgas suvienijusios prodiuserinės kompanijos „Videometra“ ir „TymDrym“ džiaugiasi, kad nuo pirmosios laidos reitingas pakilo 1,1 procento. Nacionalinė „Eurovizija“ pretenduoja tapti žiūrimiausia ne tik LRT, bet ir visų televizijų šeštadienio vakaro laida.

Šiais metais „Eurovizijos“ atrankose varžosi žinomi dainininkai. Iš 20 dalyvių, beveik prieš mėnesį pradėjusių kovą dėl kelialapio į Daniją, šiuo metu liko 10 geriausių – 2014-ųjų atrankos „Auksinis dešimtukas“. Jį išrinko kompetentinga Lietuvos ir užsienio komisija bei savo favoritus palaikę žiūrovai.

Šį šeštadienį nacionalinėje atrankoje susirungs Vilija Matačiūnaitė, Vaidas Baumila, Aistė Pilvelytė, „VIG Roses“, Justinas Lapatinskas, Mia, Martynas Kavaliauskas, Monika Linkytė, Ieva Zasimauskaitė ir Kristina Radžiukynaitė. Viena dalyviui šis šeštadienis bus lemtingas – jis bus priverstas palikti konkursą.

Pirmoji Naujųjų metų „Eurovizijos“ laida, kurioje skambės populiariausi visų laikų Lietuvos hitai – jau sausio 4 d. 21 val. per LRT televiziją. Vedėjai Arūnas Valinskas ir Simona Nainė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.