Į Vilnių sugrįžta Stingo grupės gitaristas D.Milleris

Garsiojo dainininko Stingo bendražygis Dominicas Milleris ketvirtą sykį surengs koncertą Lietuvoje. Gegužės 12 dieną Vilniaus klube „New York“ įžymus gitaristas pristatys naująjį savo albumą „ad hoc“. „Turint omenyje jo didelį užimtumą tiek su Stingu, tiek su kitais muzikantais, visų Dominico grupės koncertų tvarkaraštis sudarytas net keliems metams į priekį, todėl organizuoti jų koncertą atsiranda galimybė tik kartą per dvejus su puse metų. Tik Dominico meilė Lietuvos publikai lemia, kad vieni pirmųjų naują programą išgirs vilniečiai“, - sako koncerto rengėjai.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 7, 2014, 1:03 PM, atnaujinta Feb 17, 2018, 8:59 PM

Kartu su D.Milleriu atvyks tikra žvaigždžių grupė – būgnininkas Vinnie Colaiuta, perkusininkas Rhani Krija, bosininkas Nicolas Fiszmanas, klavišininkas Mike'as Lindupas.

Tai – muzikantai, groję su Stingu Madonna, Bryanu Ferry, „Pink Floyd“, „Level 42“ ir kitomis žvaigždėmis.

Verta paminėti, kad albumas „ad hoc“, kuris bus išleistas šių metų vasario pradžioje, žada būti visiškai nepanašus į ankstesnius, bet išliks mėgstamas ir pažįstamas gitatos skambesys. Koncerte skambės ir hitai, jau tapę „auksine klasika“ tiek pačiam Dominicui, tiek Stingui.

Kiekvienas D.Millerio pasirodymas – kažkas neįprasto, žavaus. Vilniuje bus skelbiamas konkursas atlikėjų, kurioms nusišypsos laimė kartu su juo ant scenos atlikti vieną ar dvi dainas iš tų, kurias jis parašė Stingui. D.Milleris – atlikėjas, dirbęs ir tebedirbantis su daugeliu žinomų šiuolaikinių roko, džiazo ir popmuzikos atlikėjų. Philas Collinsas, Stingas, Peteris Gabrielis, Placido Domingo, Eltonas Johnas, Tina Turner – tik keletas iš jų.

Ne vieną dešimtmetį kartu grojantis Stingas kartą net pavadino D.Millerį savo ištikimu palydovu, kaip „mano dešinė ir mano kairė ranka, kuri prikelia gyvenimui visa tai, ko nesugeba sugroti mano nerangūs pirštai“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.