M.A.M.A. scenoje jaunasis muzikos šviesulys ba. patirs nesvarumo būseną

„Indie elektroninės muzikos atstovas Benas Aleksandravičius, geriau žinomas ba. slapyvardžiu, tapo muzikos apdovanojimų M.A.M.A. Metų proveržio kategorijos nominantu. Ar sausio 10 dieną jo rankose sužibės apdovanojimų statulėlė – dar nežinia. Tačiau kartu su bendražygiais ba. bet kokiu atveju pasirodys scenoje – jie dalyvaus muzikinėje dalyje.

Vienas įdomiausių jaunųjų Lietuvos atlikėjų ba. pasirodymas M.A.M.A. ceremonijoje.
Vienas įdomiausių jaunųjų Lietuvos atlikėjų ba. pasirodymas M.A.M.A. ceremonijoje.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-01-07 15:26, atnaujinta 2018-02-17 20:47

Tokiai didelei auditorijai ba. pasirodys pirmą kartą, bet baimės dėl to nejaučia. „Kol kas negalvoju, kiek žmonių stebės mano pasirodymą M.A.M.A. apdovanojimuose. Todėl ir nesijaudinu. Paprastai mane jaudulys užklumpa prieš pat pasirodymą, išvydus minią žmonių. Bet pasirodymas truks apie tris minutes, tai nėra ko bijoti“, – save ramina ba.

M.A.M.A. scenoje ba. bus ne vienas – kaip įprasta, kartu su B.Aleksandravičiumi pasirodys būgnininkas Jonas Butvydas ir gitaristas Simonas Motiejūnas. Jie atliks kūrinį „Tai ne žmogus“ ir patys atrodys gana „atsiplėšę“ nuo žmonių planetos.

Tuo tikslu sukurti specialūs kostiumai ir kosminį nesvarumą leisiantys pajusti batai. „Jau mačiau kostiumus. Jie tokie… keisti“, – šypsosi atlikėjas, iš kurio galima tikėtis išties kosminio pasirodymo.

Lietuvos muzikos apdovanojimai M.A.M.A.2013 įvyks jau šį penktadienį Kauno „Žalgirio“ arenoje. Po šventės oficialios dūzgės rengiamos sostinės klube „CASH lounge bar“. Ceremoniją tiesiogiai transliuos TV3, ją ves Marijonas Mikutavičius, J.Nainys ir R.Mackevičius, jiems talkins „Moterys meluoja geriau“ aktorės. Scenoje pasirodymus surengs „Antis“, „Biplan“, „Nerijos“ vyrai, Jurga, Giedrė, Leonas Somovas ir Jazzu, Donatas Montvydas ir daugelis kitų garsiausių, originaliausių ir mylimiausių šalies atlikėjų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.