„Eurovizijos“ atrankoje V.Matačiūnaitei komisija pasiūlė apsinuoginti

Antradienio vakarą LRT televizijoje nufilmuota dar viena „Eurovizijos“ atrankos laida. Ją žiūrovai televizijos eteryje pamatys šį šeštadienį. Devyni atlikėjai toliau grumiasi kovoje, kurioje šįkart nestigo ne tik gerų pasirodymų, bet ir humoro. Pavyzdžiui, Vilijos Matačiūnaitės pasirodymas komisiją užkrėtė net labai žaismingomis mintimis.

V.Matačiūnaitė sugebėjo įaudrinti "Eurovizijos" atrankos komisijos vyrus.<br>D.Umbraso nuotr.
V.Matačiūnaitė sugebėjo įaudrinti "Eurovizijos" atrankos komisijos vyrus.<br>D.Umbraso nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 8, 2014, 12:02 AM, atnaujinta Feb 17, 2018, 8:19 PM

Laidos, kuri bus rodoma šį šeštadienį, tema – užsienio žvaigždžių hitai. Prie starto linijos – Vaidas Baumila, Mia, „VIG Roses“, Martynas Kavaliauskas, V.Matačiūnaitė, Justinas Lapatinskas, Ieva Zasimauskaitė, Monika Linkytė ir Kristina Radžiukynaitė.

Žiūrovai išgirs, kaip pretendentai į teisę atstovauti Lietuvai „Eurovizijoje“ atliks Rihannos, Eltono Johno, „Imagine Dragons“ ir kitų užsienio žvaigdžių kūrinius. Vienas iš jų po šio šeštadienio vakaro iškris – taip baigsis pirmoji „Eurovizijos“ etapo atranka. Po jo išlikę atlikėjai jau dainuos kūrinius, kurie pretenduos skambėti „Eurovizijos“ konkurse Kopenhagoje gegužės mėnesį.

Antradienio vakarą atrankoje netrūko smagių akimirkų – tačiau bene įdomiausių komisijos komentarų sulaukė V.Matačiūnaitė.

Suknele su petnešėlėmis pasipuošusi ir žemu balsu pakerėjusi dainininkė sužavėjo tris iš keturių komisijos narių.

„Jūsų pasirodymas – seksualiausias šį vakarą“, - įvertino lrytas.lt muzikos apžvalgininkas Ramūnas Zilnys, nepamiršęs pastebėti ir puikiai Vilijos balsui tinkamos dainos.

„Tik jūsų šokinėjimas pabaigoje kiek juokingai atrodė. Reikėjo nusiplėšti tą suknelę“, - patarė operos dainininkas Edmundas Seilius.

Atrankos vedėjui Arūnui Valinskui pasvarsčius, kad vyrai pernelyg įsiaudrino, jį nustebino operos dainininkė Ieva Prudnikovaitė – Pitrėnė.

„Ir aš norėjau, kad tą suknelę nusiplėštumėt. O ką, aš karšta moteris“, - juokėsi Ieva.

Kiek ramiau pasirodymą įvertino tik muzikologas Darius Užkuraitis. Jo nuomone, Vilijai labiau tinka santūresnis stilius ir ramios baladės.

Kokiais balais Viliją įvertino komisija ir kas žengs į kitą „Eurovizijos“ atrankos etapą – atsakymai jau šeštadienio vakarą per LRT.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.