Specialus M.A.M.A. apdovanojimų leidinys – ir spaudoje, ir internete

Sausio 10 dieną Kauno „Žalgirio“ arenoje trečią kartą bus išdalyti muzikos apdovanojimai M.A.M.A. TV3 žiūrovų ir į areną atėjusios publikos laukia įspūdingas reginys su Lietuvos muzikos žvaigždėmis. Ceremonijos partneris lrytas.lt lietuviškos muzikos mėgėjams pristato 10 tūkst. tiražu išleistą specialų leidinį. Dalį tiražo jau gavo dienraščio „Lietuvos rytas“ skaitytojai, kita dalis bus dalijama renginio „Žalgirio“ arenoje metu.

M.A.M.A. ceremonija - jau šį penktadienį.
M.A.M.A. ceremonija - jau šį penktadienį.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-01-08 19:00, atnaujinta 2018-02-17 19:23

Apdovanojimų ceremonijoje M.A.M.A. Penktadienį koncertuos „Antis“, Leonas Somovas ir Jazzu, Saulius Prūsaitis, „Biplan“, „Liūdni slibinai“, Giedrė Kilčiauskienė, Donatas Montvydas ir kiti ryškiausi Lietuvos muzikos atlikėjai. Bilietais į renginį prekiauja bilietupasaulis.lt

Specialiame 12 puslapių leidinyje rasite informaciją apie ceremonijos pasirodymus, linksmą apdovanojimų prognozę, kurią pateikė pernai Metų grupės titulą pelniusi grupė „Liūdni slibinai“, atvirą nominacijų lyderių Algirdo Kaušpėdo ir Justės Arlauskaitės-Jazzu pokalbį, 2013-ųjų Lietuvos muzikinio gyvenimo ryškiausių įvykių apžvalgą ir kitas su M.A.M.A. susijusias publikacijas.

Negavote specialaus leidinio su „Lietuvos rytu“ ar ceremoniją ketinate stebėti per televizorių? Nebėda – jį jau dabar galite perskaityti čia.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.