M.A.M.A. ceremonijoje pasirodęs atlikėjas ba. pristatė naują vaizdo klipą

Postapokaliptinė aplinka, kurioje nėra aplinkinių, stūkso tušti daugiabučiai, o Baltijos pajūrio miškuose stoviniuoja dinozaurai. Tai – ne fantastinio filmo, o naujos atlikėjo ba. dainos „Sugebėt pasikeist“ vaizdo klipo scenos.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 16, 2014, 1:43 PM, atnaujinta Feb 17, 2018, 11:17 AM

„Indie rock" ir elektroninės muzikos atlikėjas Benas Aleksandravičius, kitaip žinomas kaip ba., praėjusių metų pabaigoje nustebino gerbėjus daina „Sugebėt pasikeist“. Šiai dainai buvo sukurtas ir vaizdo klipas.

ba. gerbėjai vaizdo klipą galėjo išvysti jau gruodžio 20 dieną vykusio singlo pristatymo koncerto metu. Tačiau klipas po išskirtinės premjeros vėl buvo paslėptas nuo gerbėjų akių ir viešą erdvę pasiekė tik dabar.

Atlikėjo teigimu, kūrinys „Sugebėt pasikeist“ simbolizuoja jo pokyčius. „Man patinka, kaip skamba pirmasis albumas, bet dabar jį klausant norisi daugiau energijos. Ši daina skamba energingiau, emocionaliau, nors iš viso naujo albumo ji, ko gero, mažiausiai energinga“, - sakė atlikėjas.

Naujuoju ba. vaizdo klipu rūpinosi fotografų komanda „Two Dicks“, sukūrusi ir pirmąjį Beno klipą „Tai ne žmogus“. Rudenį nufilmuotame klipe bus galima išvysti Nidą, Neringą, Liepoją ir dar kelių vietų, esančių šalia Baltijos jūros vaizdus.

„Penkias dienas važinėjome po ivairius Lietuvos kampelius, o galiausiai užsukome ir į Latviją, – pasakojo ba. – Lokacijos labai skirtingos, visos jos perteikia skirtingą nuotaiką. Klipu esu labai patenkintas.”

Pasak atlikėjo, žiūrėsiantys vaizdo klipą neturėtų tikėtis įmantrybių. „Didžiąją laiko dalį vaizdo klipe būsiu visiškai vienas, tuščioje aplinkoje ieškodamas gyvųjų, kitaip tariant – sugebėjusių pasikeisti. Labai tikiuosi, kad tarp jų bus mano klausytojai ir kad jiems patiks mano naujoji kūryba“, - sakė Benas.

ba. klipas - lrytas.lt skaitytojų dėmesiui:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.