„4Fun” gimtadienio dovana - miške nufilmuotas klipas

Grupė „4Fun” švenčia tryliktąjį gimtadienį ir šia proga pristato naujos dainos „Crystal Echoes“ įrašą ir vaizdo klipą. Daina buvo įrašyta neįprastoje įrašų studijoje - miške.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 17, 2014, 12:09 PM, atnaujinta Feb 17, 2018, 10:26 AM

2013 metų rugsėjo pradžioje muzikantai surengė įrašą bei vaizdo klipo filmavimą Dargužių miške Varėnos rajone. Daina išsiskiria minimalistine aranžuote bei egzotiškų instrumentų skambesiu: įrašo svečias - žinomas multiinstrumentalistas bei grupės „Saulės Broliai“ narys Saulius Petreikis – papuošė ją užburiančiais indiškos „bansuri” fleitos garsais, o ritmine partiją „4Fun” būgnininkas Laimonas Staniulionis atliko afrikietišku perkusiniu instrumentu „udu” bei „ocean drum”. Šis įrašas – visiškai gyvas garsas natūralioje gyvoje aplinkoje, vaizdo klipas taip pat yra sumontuotas iš tikrų įrašo akimirkų.

„4Fun”, švenčiantys gimtadienį žiemos viduryje, nusprendė neskubėti ir pristatyti šią dainą bei klipą būtent dabar, kai visi esame pasiilgę vasaros šilumos bei saulės šviesos, tikėdamiesi, kad daina ir primins gražias vasaros akimirkas, ir leis pajusti, kad žiema jau įpusėjo, nebe taip toli pavasaris, vasara ir saulėtos dienos.

Jau šį šeštadienį, sausio 18d., „4Fun” kviečia visus gerbėjus į „Tamsta“ muzikos klubą Vilniuje - išgirsti gyvo garso akustinį koncertą bei kartu švęsti grupės gimtadienį. Klausytojai išgirs įvairias gitaras bei egzotiškus perkusinius instrumentus.

Naujasis grupės klipas - lrytas.lt skaitytojų dėmesiui:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.