M.Kavaliauskas pristatė dainą, kurios jam neleista atlikti „Eurovizijos“ atrankoje

Dainininkas Martynas Kavaliauskas penktadienį pristatė pirmąjį savo solinį singlą. Tai daina „Passion“, kurią jis ketino atlikti „Eurovizijos“ atrankoje – joje šiuo metu jis yra tarp aštuonių lyderių, kurie tęsia kovą dėl kelialapio į konkursą. Anot atlikėjo, to padaryti jam neleista – mat kūrinio atrankos rengėjai neatrinko tarp geriausių.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 17, 2014, 8:16 PM, atnaujinta Feb 17, 2018, 9:49 AM

Šių metų „Eurovizijos“ atranka vyksta lietuviams kiek neįprastu principu – pirmiausia renkami atlikėjai, kurie taškus rinko, dainuodami ir su konkursu nesusijusius hitus, o nuo šio šeštadienio eteryje dainuos konkursui parašytas dainas.

Iš viso atrankai pateikta per 100 dainų. Iš jų atrankos rengėjai parinko 16. Jas ir dainuos atlikėjai – kiekvienas artistas išbandys po keletą iš šių kūrinių, kol galiausiai finale kovo pradžioje paaiškės, kuris atlikėjo ir dainos derinys yra pats geriausias.

M.Kavaliauskas šią savaitę surengtuose atrankos filmavimuose kelis kartus komisijai sakė, kad labai norėtų pabandyti laimę su daina, kurią pasirinko pats.

Šiandien paaiškėjo, ką jis turėjo omenyje – atrankai dainininkas pateikė kūrinį „Passion“, kuris nebuvo atrinktas tarp 16 dainų, iš kurių viena skambės „Eurovizijoje“.

Muziką kūriniui parašė M.Kavaliauskas, dainą aranžavo buvęs grupės „InCulto“ narys Jievaras Jasinskis.

Ar ši daina Lietuvai būtų atnešusi sėkmę „Eurovizijoje“? Nuomonę kviečiame pareikšti komentaruose. Kūrinys „Passion“ - lrytas.lt skaitytojų dėmesiui:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.