Skirstosi duetas „The Perfect Pill“

Roko grupės „The Perfect Pill“ kelias, regis, priartėjo prie pabaigos. Apie tai portalui lrytas.lt užsiminė šio dueto vokalistas, TV žiūrovams ir iš pernai vykusio muzikinio projekto „Auksinis balsas“ gerai žinomas Germanas Skoris. Priežastis – dueto būgnininkas Joshas McClungas išvyksta gyventi į Jungtines Valstijas.

Daugiau nuotraukų (1)

Ramūnas Zilnys

Jan 20, 2014, 12:09 PM, atnaujinta Feb 17, 2018, 8:17 AM

Prieš dvejus metus debiutavęs duetas iškilo iš grupės IR griuvėsių – joje taip pat grojo G.Skoris ir J.McClungas.

„The Perfect Pill“ per dvejus metus išleido du minialbumus „The Wake“ ir „The Wolf“, surengė nemažai koncertų, pernai buvo nominuoti ir pasirodė muzikos apdovanojimų ceremonijoje M.A.M.A. ir pristatė pirmąjį profesionalų savo vaizdo klipą „Tomorrow“.

Tačiau Germano ir Josho keliai skiriasi. Amerikietis būgnininkas, daug metų gyvenęs Lietuvoje, sugrįžta į tėvynę.

„Tai – su šeima susiję dalykai. Josho žmona gavo žaliąją kortą, todėl jie turi išvykti gyventi į JAV. Ir, žinoma, ne mėnesiui, o kur kas ilgesniam laikui.

Iš esmės tai reiškia, kad „The Perfect Pill“ nebelieka. Aš patenkintas tuo, ką mes nuveikėme kartu“, - lrytas.lt sakė G.Skoris.

J.McClungas – ne tik „The Perfect Pill“, bet ir daugelio kitų Lietuvos muzikinių projektų dalyvis. Jis grojo jau iširusioje krikščioniško roko grupėje „Gyvai“, praėjusius metus koncertavo su Jurga ir kitais žinomais Lietuvos atlikėjais, su „G & G Sindikato” nariu Mamania yra įkūręs duetą „Yoko Mono“.

„Joshas – puikus muzikantas, todėl Lietuvos scenoje atsiras tuštuma. Nemažai grupių turės susirasti naują būgnininką. Žinia, kad jis išvyksta, daug kam buvo netikėta“, - sakė G.Skoris.

Jis pats neketina nutraukti muzikinės karjeros – tik dar nežino, kokia bus jos forma. G.Skoris dirba įrašų studijoje, pernai padėjo įrašyti ne vieną jau išleistą ar dar planuojamą muzikos albumą.

„The Perfect Pill“ vaizdo klipas „Tomorrow“:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.