Italijos, Prancūzijos, Monako ir Liuksemburgo scenose laukiamas M.Vitulskis: „Turiu planų iki 2015 metų“

M.A.M.A.  renginyje sublizgėjo visi keturi „X Faktoriaus” teisėjai: Marijus Mikutavičius, Saulius Prūsaitis, Saulius Urbonavičius-Samas ir Rūta Ščiogolevaitė.

R.Ščiogolevaitė ir M.Vitulskis.
R.Ščiogolevaitė ir M.Vitulskis.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 21, 2014, 11:29 AM, atnaujinta Feb 17, 2018, 7:13 AM

„Rūta, jūs dainavote su žmogumi iš kitos televizijos, – į R.Ščiogolevaitę, kuri per M.A.M.A. apdovanojimų ceremoniją dainavo duetu su Merūnu Vitulskiu, po apdovanojimų kreipėsi „X Faktoriaus” vedėjas Martynas Starkus. – Papasakokite, kaipgi atrodo tie žmonės iš kitos televizijos?”

Nutilus juokui Rūta pasidžiaugė, kad pagaliau galėjo padainuoti su šiuo galingo balso tenoru.

M.Vitulskis, kuris neseniai teisėjavo LNK projekte „Lietuvos balsas”, taip pat neslėpė simpatijų savo kolegei.

„Labai laukiau akimirkos, kai galėsiu dainuoti kartu su Rūta. Draugaujame mes seniai, tačiau kartu dainuoti dar neteko, niekada nepasitaikė tokia proga”, – „TV antenai” sakė dainininkas, kurio kartu su R.Ščiogolevaite sudainuota „Malda” (Davido Fosterio, Carole Bayer Sager, Alberto Testos ir Tony Reniso „The Prayer”, kurią atlieka Celine Dion ir Andrea Bocelli) privertė iš savo vietų pakilti visą Kauno „Žalgirio” areną.

Atlikėjas prisipažino, kad su LNK nėra susaistytas jokiais įsipareigojimais ir sutartimis.

„Vienąsyk gyvenime jau pasimokiau, tad stengiuosi nepasirašyti jokių popierių, – juokėsi M.Vitulskis. – Kol teisėjavau LNK projekte, susitardavome kolegiškai ir lanksčiai. Manau, ir ateity su televizijomis nepasirašysiu jokių įsipareigojimų. Esu žodžio žmogus – jei pasižadu, stengiuosi duotą žodį ištesėti.”

Rimtesnės sutartys lietuvių operos solistą sieja su pasaulinėmis scenomis. Po Austrijos sostinėje Vienoje įvykusios Giacomo Puccini operos „Bohema” premjeros ir tris mėnesius trukusių gastrolių dainininko laukia projektai Italijoje, Monake, Estijoje, Liuksemburge ir Prancūzijoje.

„Turiu planų iki pat 2015 metų, – būsimus darbus vardijo M.Vitulskis, spėjantis kurti vaidmenis ir Lietuvos nacionaliniame operos ir baleto teatre. – Kai blaškaisi po pasaulį, sunku nepamiršti savo vaidmenų, o dar reikia išmokti ir naujas partijas. Bet aš stengiuosi.”

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.