Vilnių vėl drebins elektroninės muzikos ir beprotiškų kostiumų maskaradas „Yaga-Ball“

Beprotiškiausias Lietuvos ir Baltijos šalių elektroninės muzikos maskaradas „Yaga-Ball“ vyks jau šį šeštadienį pramogų salėje „Vakaris Vilnius“. Šventės tema – beprotystė, tad visi dalyviai kviečiami kuo keisčiau pasipuošti.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 23, 2014, 10:37 AM, atnaujinta Feb 17, 2018, 5:09 AM

Šiltos ir komfortiškos patalpos pačiame Vilniaus centre duris atvers jau 20 val. O dvylika valandų truksianti elektroninės muzikos fiesta kvies šėlti iki pat ryto dvejose scenose. Pagrindinėje scenoje skambės „psytrance", techno ir kita elektroninė muzika. Antroje scenoje plokšteles suks „cumbia", ska, „eclectic" stilių didžėjai.

Puikų šou garantuoja renginio metu pasirodysiantys oro akrobatai, šiuolaikinio cirko trupė „Antigravitacija“, ugnies teatras „Fenix fire“ iš Maskvos, vaizdo projekcijų virtuozas Viktoras Keino ir kiti.

Vienuoliktojo gimtadienio proga organizatoriai šventės dalyviams ir vėl ruošia dovanas. Jau tradicija tapusių geriausio kostiumo rinkimų metu visi beprotiškiausiai apsirengę bus kviečiami įsiamžinti renginio vietoje įkurtoje fotostudijoje. Po maskarado vyksiančio konkurso metu bus apdovanoti net trys laimingieji. Pirmos vietos laimėtojui atiteks iškyla su baidarėmis 6 žmonėms, du kvietimai į liepos 31 – rugpjūčio 4 dienomis vyksiantį festivalį „Yaga Gathering“ bei nauji „Yaga“ marškinėliai.

„Šiemet įsikūrėme šiltose, jaukiose ir itin tvarkingose patalpose. Einant į vakarėlį reikia nusitekti, kad bus tikrai karšta. Kviečiame ir šiemet visus atvykti kuo neįprasčiau apsirengus", – teigia renginio organizatorius Anton Shoom.

Bilietus galima įsigyti renginio vietoje. Pasipuošusių tikrai puikiais kostiumais laukia nuolaidos, o maskarado dieną švenčiantiems savo gimtadienį bilietas nieko nekainuos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.