Išradingieji ŽAS pristato savo virtualius klonus ir naują vaizdo klipą

Daugiau nei du dešimtmečius gyvuojanti grupė ŽAS nestovi vietoje. Pastaruoju metu skandalingieji vyrukai vieną po kito pristato naujus savo kūrinius bei vaizdo klipus. Šį kartą charizmatiškoji grupė dovanoja ypatingą dovaną savo gerbėjams – išskirtinį 3D vaizdo klipą. O taip pat prasitaria apie neįtikėtinus ateities planus virtualioje erdvėje.

Ateityje ŽAS ketina rengti koncertus virtualioje erdvėje.<br>T.Bauro nuotr.
Ateityje ŽAS ketina rengti koncertus virtualioje erdvėje.<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 24, 2014, 10:54 AM, atnaujinta Feb 17, 2018, 3:57 AM

Linas Karalius, Gidonas Šapiro, Linas Zareckas bei Marijus Berenis nusprendė sukurti savo 3D formato klonus, kuriuos „apgyvendino“ virtualioje sostinės širdyje – Rotušės aikštėje. Jau dabar apsilankius svetainėje www.zas.lt galima išvysti klonuotų „žasų“ pasirodymą bei išgirsti naujausią grupės atliekamą kūrinį „Smėlio laikrodžiai“.

Ši neįprasta idėja ŽAS nariams kilo apsvarsčius šiandien visuomenėje vyraujančias tendencijas. Žmonėms vis daugiau laiko praleidžiant interneto erdvėje, atlikėjai nutarė ir patys persikelti į virtualų pasaulį. Pasak grupės narių, ši naujovė suteiks galimybę bet kurioje pasaulio šalyje esantiems gerbėjams ne tik išgirsti, bet ir išvysti mėgiamos grupės pasirodymą.

Gerai žinoma grupė neapsiriboja vienu 3D formato vaizdo klipu, – ateityje planuoja rengti ilgesnius virtualius pasirodymus ar net koncertinius turus. „Jeigu šiandien egzistuoja nuotolinės universitetų studijos per „skype“, kodėl neturėtų būti galimybės lankytis nuotoliniuose muzikinių grupių koncertuose?“, – klausė grupės narys Gidonas Šapiro–Bilas.

Atlikėjas patvirtino, kad šiuo metu vyksta intensyvūs darbai, vedantys neregėtos naujovės link. „Kartu su elektroninių technologijų specialistais tariamės apie holografinių ŽAS programavimą realiems koncertams. Grupės narių hologramos galės pakeisti susirgusį ar anapilin išėjusį grupės narį“, – juokavo G.Šapiro–Bilas.

Naujas ŽAS vaizdo klipas „Smėlio laikrodžiai“:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.