Muzikos apdovanojimų ceremonijos T.Ė.T.Ė. likimas – neaiškus

Ar užpernai kaip atsakas M.A.M.A. apdovanojimų ceremonijai startavęs alternatyvios muzikos renginys T.Ė.T.Ė. įvyks šįmet? Kol kas tiksliai nežino ir patys jos organizatoriai. Portalui lrytas.lt vienas T.Ė.T.Ė. ceremonijos iniciatorių Vilius Alesius sakė, kad galutinai apsispręsta bus kitą mėnesį.

V.Alesius kol kas nežino, ar šįmet bus surengti T.Ė.T.Ė. apdovanojimai.<br>V.Balkūno nuotr.
V.Alesius kol kas nežino, ar šįmet bus surengti T.Ė.T.Ė. apdovanojimai.<br>V.Balkūno nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Ramūnas Zilnys

Jan 27, 2014, 6:50 PM, atnaujinta Feb 17, 2018, 1:10 AM

Kai 2011-aisiais buvo paskelbta apie muzikos apdovanojimų šventės M.A.M.A. startą, V.Alesius ir muzikos atlikėjų vadybininkas Jonas Ščevinskas nusprendė prisiminti kadaise Lietuvoje rengtos alternatyvios muzikos apdovanojimų ceremonijos idėją.

Taip atsirado T.Ė.T.Ė. – pernai ir užpernai sostinės menų fabrike „Loftas“ buvo surengtos ceremonijos, kuriose grojo kelios dešimtys muzikantų, daugybėje kategorijų įteiktos statulėlės.

Alternatyvių žanrų muzikantai palankiai žvelgė į šią iniciatyvą, tačiau jau pernai po renginio V.Alesius sakė, kad renginio tikriausiai laukia pokyčiai.

Grupės „Skamp“ narys neslėpė, kad organizatoriai patyrė sunkumų, o į renginį atėjo ne tiek žiūrovų, kiek buvo laukta.

„Galbūt ceremoniją 2014-aisiais rengsime kitame Lietuvos mieste, kur publika rečiau sulaukia išskirtinių renginių“, – prieš metus mąstė V.Alesius.

Rudenį apdovanojimų rengėjai pasidalijo kita idėja – kasmet apdovanoti vis kitos muzikinės krypties atstovus. Pavyzdžiui, vienais metais – roko ir sunkiosios, kitais – hiphopo ir miesto muzikos, trečiais – elektroninės muzikos atlikėjus.

Motyvas – tokių skirtingų žanrų publika gali ne itin jaukiai jaustis renginyje, kuriame skamba ir jų visiškai nedominantys stiliai.

Tačiau kol kas, anot V.Alesiaus, apskritai nežinia, ar T.Ė.T.Ė. šiais metais bus rengiama.

„Kol kas nieko tikslaus negaliu atsakyti. Kaip ir kasmet, sunkiai sekasi rasti rėmėjų.

Kol kas dar nesame pasakę griežto „ne“, turime dar šiek tiek laiko pagalvoti. Sprendimas bus vasarį“, – portalui lrytas.lt sakė V.Alesius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.