Robotai, ragana ir cirkas: 5 įspūdingiausios „Grammy“ akimirkos

Sekmadienį Los Andželo „Staples“ centre surengta muzikos apdovanojimų ceremonija „Grammy“, kaip ir kasmet, pažėrė įdomių, ne vieną mėnesį ruoštų žymiausių atlikėjų pasirodymų. Sausio 31-osios vakarą visą ceremoniją parodys „Lietuvos ryto“ televizija. Kokius penkis pasirodymus pasaulio žiniasklaida aptarinėja karščiausiai?

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 27, 2014, 1:08 PM, atnaujinta Feb 17, 2018, 1:34 AM

Pink cirkas. Dainininkė Pink jau ne sykį koncertų turuose įrodė, kad nebijo atlikti akrobatikos triukus, todėl jos gerbėjams tai – tikrai nieko nauja. Tačiau „Grammy“ žiūrovai tai, ką ji pasirodymo metu iškrėtė salėje, stebėjo apstulbę. Kūrinį „Try“ triko apsitempusi Pink dainavo, pakibusi virš žiūrovų galvų, vartydamasi žemyn galva ir triukus atlikdama su patyrusios akrobatės vikrumu. Antroji dalis, kai Pink nusileido scenoje ir dainavo su grupės „Fun“ vokalistu Nate'u Ruessu, buvo kur kas mažiau įspūdinga, bet ovacijos netilo ilgai.

Daft Punk“ studija. Prancūzų Thomo Bangalterio ir Guy-Manuelio de Homemo-Christo duetas jau šešerius metus nerengia koncertų, todėl robotų kaukėmis veidus slepiančių muzikantų pasirodymas – tikrai išskirtinis. Dar labiau – todėl, kad į sceną su jais ir hitą „Get Lucky“ dainuojančiu vokalistu Pharrellu Williamsu kilo dvi muzikos pasaulio legendos: „disco“ gitaristas ir prodiuseris Nile'as Rodgersas ir dainininkas Stevie Wonderis. Skambant Metų įrašu paskelbtai dainai „Get Lucky“, nuo kėdžių stojosi ir kartu dainavo ir Paulas McCartney, ir Ringo Starras, o „Aerosmith“ lyderis Stevenas Tyleris įsijautęs trypė komišką šokį, mataruodamas rankomis. Išlaikydami savo „studijos stebukladarių“ įvaizdį, prancūzai scenoje įsirengė nedidelę įrašų studiją.

Katy Perry laužas. Kūrinį „Dark Horse“ atlikusi amerikiečių dainininkė pasirinko raganos įvaizdį. „Labai tamsus ir keliantis nerimą“, - taip savo pasirodymą iš anksto ant raudonojo kilimo pristatė Katy. Pažadą ji ištesėjo – scena priminė dvasių apsėstą mišką, Katy vilkėjo suknelę su dideliu raudonu kryžiumi ant krūtinės, galiausiai scenoje įsisiautėjo liepsnos – atrodė, kad dainininkė sudeginta ant laužo.

Vedybos scenoje. Keturių statulėlių laimėtojai Macklemore'as ir Ryanas Lewisas kiekviename koncerte pasisako už homoseksualų teisę tuoktis – apie tai yra jų daina „Same Love“. „Grammy“ ceremonijoje jie surengė šou, kurio ilgai nepamiršime – į sceną susituokti žengė 34 poros, tarp jų – ir gėjų bei lesbiečių. Ceremonijai vadovavo reperė Queen Latifah, turinti licenciją tuokti. Pamergės vaidmuo teko dainininkei Madonnai.

Sutuoktinių meilikavimas. Reperis Jay-Z ir dainininkė Beyonce – viena žymiausių pramogų pasaulio porų. „Grammy“ ceremonijoje jie niekam neleido to pamiršti. Kostiumu pasidabinęs Jay-Z lyg meškinas aplink medaus puodynę sukosi aplink seksualiais rūbeliais pasipuošusią savo žmoną – tai labai priminė rimtesnių meilės žaidimų įžangą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.