M.A.M.A. filme - žvaigždžių šėlionės scenoje ir užkulisiuose

Trečią kartą įvykę Lietuvos muzikos apdovanojimai M.A.M.A.2013 subūrė pilną Kauno „Žalgirio“ areną ir milžinišką auditoriją prie TV3 ekranų. Diskusijos apie renginį dar ilgai netilo socialiniuose tinkluose. O šiandien ceremonijos organizatoriai pristato jauno ir ambicingo menininko Petro Skukausko susuktą M.A.M.A.2013 filmą.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 29, 2014, 12:47 PM, atnaujinta Feb 16, 2018, 11:28 PM

Apdovanojimuose skambėjusią atlikėjo ba. dainą „Tai ne žmogus“ savojo filmo garso takeliu pasirinkęs P.Skukauskas leidžia iš arti išvysti, koks yra Lietuvos muzikos pasaulio žvaigždžių gyvenimas šiapus ir kitapus televizijos kamerų ar fotografų objektyvų.

Ką muzikantai veikia didžiausio metų muzikos renginio užkulisiuose? Kas iš jų, laukdami savo pasirodymo, žaidžia planšetiniais kompiuteriais, kas mėgaujasi savo atvaizdu veidrodyje, geria kavą, dėsto pageidavimus įvaizdžio meistrams, važinėjasi dviračiu, muša taktą, malšina jaudulį kolegų anekdotais? Ir kokius juos žiūrovai vėliau pamato ant raudonojo kilimo ar įspūdingoje ceremonijos scenoje?

M.A.M.A.2013 muzikinį filmą, kuriame užfiksuoti Jazzu ir Leonas Somovas, Viktoras Diawara, ŽAS, „Pinup girls“, ba., Samas, Mantas Jankavičius, Marijonas Mikutavičius ir daugelis kitų, kviečiame pamatyti lrytas.lt skaitytojus:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.