Festivalyje „Tallinn Music Week“ - rekordinis lietuvių desantas

„Ketiname kviesti vis daugiau lietuvių“, - pernai viešėdama Vilniuje, sakė didžiausios Baltijos šalyse muzikos konferencijos „Tallinn Music Week“ rengėja Helen Sildna. Pažadas tesimas – šiandien paskelbtoje kovo pabaigoje Taline vyksiančio festivalio programoje yra net 12 Lietuvos grupių ir atlikėjų.

„Golden Parazyth“ pirmą kartą koncertuos festivalyje „Tallinn Music Week“.<br>D.Umbraso nuotr.
„Golden Parazyth“ pirmą kartą koncertuos festivalyje „Tallinn Music Week“.<br>D.Umbraso nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Ramūnas Zilnys

Feb 3, 2014, 12:44 PM, atnaujinta Feb 16, 2018, 6:53 PM

Šeštus metus vyksiančiame festivalyje kasmet apsilanko šimtai muzikos verslo atstovų iš viso pasaulio – kritikų, prodiuserių, koncertų rengėjų, radijo stočių vadovų ir kitų muzikos specialistų.

Jiems savo kūrybą keliolikoje scenų pristato atlikėjai ne tik iš trijų Baltijos šalių, bet ir iš daugybės kitų valstybių. „Tallinn Music Week“ sceną ankstesniais metais jau išbandė „Happyendless“, „Fusedmarc“, Jurga, „Colours Of Bubbles“, „Rasabasa“, Alina Orlova ir daugelis kitų Lietuvos atlikėjų.

Pirmadienį paskelbta šių metų festivalio, kuris vyks kovo 27-29 dienomis, programa. Joje – net 227 grupės ir atlikėjai iš 20-ies šalių.

Lietuva šįmet atstovaujama itin gausiai. Gavę dešimtis paraiškų iš mūsų šalies, festivalio rengėjai pasirinko atlikėjus 96wrld, Beissoul ir Einiaus duetą, reperius „Dee & Kamy“, „Golden Parazyth“, jau antrą sykį festivalyje grosiančius „Without Letters“, „Keymono“, Fingalick, Deep Shoq, King Sleep, Monsoon Season, Mario Moretti, Münpauzn.

Tai – didžiausias skaičius Lietuvos artistų, į „Tallinn Music Week“ pakviestas per visą renginio gyvavimo laikotarpį. Pernai Lietuvai festivalyje atstovavo penkios grupės ir atlikėjai. Iki šiol festivalyje yra pasirodę 11 Lietuvos grupių ir atlikėjų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
Gyvai: iniciatyvos „4 milijonų Lietuva“ pristatymas