Valentino naktis Kaune - su G-Pal ir Lietuvos didžėjais

Turbūt nėra tokio klubinėtojo Kaune, kuris nebūtų judėjęs pagal graiko G-Pal ritmą. Šį miestą nuoširdžiai mėgstantis didžėjus į „Gargarą“ atvyksta švęsti Valentino dienos. Ar gali būti geresnis įrodymas patarlei apie nerūdijančią meilę? Elektroninio ritmo naktyje „Massive Valentine“ pasiilgtą svečią priims Kastis Torrau, Donatello ir Jovani.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 5, 2014, 1:11 PM, atnaujinta Feb 16, 2018, 4:41 PM

Salonikuose užaugęs G-Pal elektroninę šokių muziką atrado vaikystėje, o gilintis į kūrybą ėmė dar praėjusiame tūkstantmetyje studijuodamas Niujorke. Grįžęs į gimtinę graikas įsteigė sėkmingą įrašų kompaniją „Swift“, taip pat sukūrė šeimą su kolege didžėja Anna Maria X. Drauge jie keliauja po visą pasaulį, ne kartą abu yra groję ir Lietuvoje. Tad kas jau kas, o G-Pal tikrai išmano viską apie meilę tiek už didžėjaus pulto, tiek šokių aikštelėje!

Jausmų klausimais turi ką papasakoti ir „Massive Valentine“ pasirodysiantys lietuvių didžėjai. „Meilės muzikai reikia saldaus vokalo, stiprios boso linijos, svajingo pado ir spalvų sintezatoriaus. Tokios muzikos prikaupiau vasario 14-ajai. Tą naktį žmonės šoks vienas prieš kitą, norės apsikabint ir mylėtis“, – prisiekinėja karščiausios radijo bangomis transliuojamos laidos „Radistai“ vedėjas Jovani.

Kastis Torrau pripažįsta, kad Valentino diena jam reiškia dar vieną progą metuose, kuomet kiti linksminasi, o jis dirba. „Kūriniai šiai šventei turėtų būti renkami romantiškos nuotaikos, bet emocijos gali būti ir griežtesnės – juk meilė tai ne tik romantika“, – filosofuoja didžėjus ir išduoda, kad šiai šventei tinkamiausias kūrinys, jo manymu, yra Laurent'o Garnier hitas „The Man With The Red Face“.

„Pasveikinti mylimą žmogų galima ne tik per Valentino dieną“, – primena Donatello ir sako, kad jam ši šventė primena mokyklą, kuomet visi per pertraukas keisdavosi laiškais ir širdelėmis, o vakare eidavo į diskoteką.

„Panašiai yra ir dabar, tik aktų salę pakeitė klubas, o moksleivius – klubinėtojai“, – juokauja neseniai su Kasčiu Torrau miksą „Report 2013“ pristatęs Donatello. Jam artimiausia muzika yra ta, prie kurios atsiradimo proceso prisideda pats, tad į mylimiausių kūrinių topo viršūnę kaunietis iškelia Johno Creamerio leidykloje pasirodžiusį klubinės klasikos „Wish You Were Here“ remiksą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.