Dainininkė Šorena kelią į užsienio rinką skynėsi Kanuose

Vakar pasaulio ir džiazo muzikos atlikėja Šorena grįžo iš Kanuose vykusios vienos didžiausių muzikos industrijos mugių „Midem“.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 6, 2014, 11:20 AM, atnaujinta Feb 16, 2018, 3:47 PM

„Kaip ir tikėjausi, prisirinkau nemažai naudingų kontaktų, susipažinau su daugybe įdomių žmonių, dar spėjau ir šiek tiek atsipūsti nuo šaltos žiemos“, – savo įspūdžius reziumuoja žinoma atlikėja.

Šorenos gruziniškų dainų programa susidomėjo viena Vokietijos įrašų kompanija, prodiuseris iš Niujorko Peteris Monkas ir keletas Europos festivalių, į kuriuos atlikėjai buvo pažadėtas kvietimas koncertuoti.

„Dabar daug perspektyvų priklauso ir nuo visų šių žmonių – aš pristačiau savo muziką, išsakiau savo lūkesčius ir galimybes. Gali būti, kad netrukus teks nuvažiuoti į keletą perklausų“, – savo kelionės rezultatais dalinasi dainininkė.

Nauji reikšmingi kontaktai, programos pristatymai įrašų leidėjams, konferencijos ir seminarai apie naujausias tendencijas muzikos rinkoje ir begalės savo veiklą pristatančių stendų lankymas – tokia dienotvarkė Šorenos laukė Kanuose.

„Nepaisant įtemptų dienų mugėje su kolege spėjome ir atsipūsti – pasimėgavom prancūziškos rivjeros privalumais ir šiltesniu klimatu“, – pasakoja Šorena.

Naujų vėjų įkvėpusi atlikėja grįžo nusiteikusi labai pozityviai ir kūrybingai. Ji pažadėjo iki pavasario atnaujinti savo gruziniškų dainų programą naujais kūriniais, surengti keletą įdomių koncertų bei pradėti kurti naują albumą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.