„Colours of Bubbles” skelbia debiutinio albumo pristatymo turą

„Indie" muzikos atstovai „Colours of Bubbles” kovą išleis savo debiutinį albumą „Inspired by a True Story“. Grupė skelbia jo pristatymo turą, kurio pirmasis koncertas vyks kovo 7 dieną Vilniaus muzikos klube „Tamsta“. Grupė su koncertais taip pat aplankys Alytų, gimtuosius Šiaulius, Kauną, Panevėžį ir Klaipėdą.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 12, 2014, 12:27 PM, atnaujinta Feb 16, 2018, 10:20 AM

„Į šį albumą sudėjome per kelerius pastaruosius metus išgyventas emocijas, nuotykius, buitį, kasdienybę ir viską, kas mus supa čia ir dabar kiekvienu gyvenimo momentu. Labai džiaugiamės, kad viskas gavosi būtent taip, o ne kitaip, kad būname kartu, kad esame, kas esame. Dėl to šis mūsų „metraštis“ ir bus pavadintas „Inspired by a True Story“, – kalbėjo grupės vokalistas Julijus Aleksovas.

Pradėję turą Vilniuje, „Colours of Bubbles“ muzikantai kovo 15 dieną koncertuos Alytaus bare „Fenix“, kovo 22 dieną Šiaulių bare „Blic“, kovo 29 dieną Kauno „Puntojazz palėpėje“, balandžio 5 dieną Panevėžio „Tauros lofte“ ir balandžio 12 dieną Klaipėdos restorane „Kaštonas“.

Bilietais į „Colours of Bubbles” debiutinio albumo „Inspired by a True Story“ pristatymo koncertą Vilniuje prekiauja „Bilietų pasaulis“, į kitus turo koncertus juos bus galima įsigyti renginio vietose.

Šiemet muzikantų biografiją papildė nauji įrašai – vasarį Lietuvoje pasirodžiusi škotų grupė „Glasvegas“ pakvietė šiauliečius koncertuoti kartu, o praėjusią savaitę kino teatruose pradėtame rodyti filme „Valentinas už 2rų“ galima išgirsti grupės kūrinio „Home“ motyvą.

„Colours of Bubbles“ susikūrė 2006 metais Šiauliuose ir su koncertais aplankė daugumą muzikos klubų Lietuvoje, grojo festivaliuose Baltijos šalyse, Lenkijoje, Vokietijoje ir Prancūzijoje. 2012 metais alternatyvios muzikos apdovanojimuose T.Ė.T.Ė. „Colours of Bubbles“ buvo įteiktas geriausios roko grupės apdovanojimas. Sėkmingo singlo „Phoenix“ dėka 2013 metais „Colours of Bubbles“ buvo minimi M.A.M.A. apdovanojimuose metų roko grupės nominacijoje.

Grupė yra išleidusi minialbumą „Today I Am Feeling Better than Ever“ (2010 metais) ir pristačiusi radijo singlus - „Phoenix“, „Cut It Out“, „Home“ bei šią savaitę radijo stotis pasiekusį „Hiding“. Naujasis albumas „Inspired by a True Story“ šiauliečiams taps debiutiniu per aštuonerius gyvavimo metus.

Nauja „Colours of Bubbles“ daina „Hiding“ - lrytas.lt skaitytojų dėmesiui:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.