R.Šarkienė susinervinusi: „Koncertuosiu ir vienam žmogui“

„Tai yra visiška nesąmonė. Netikiu, kad bilietus į mano šou nusipirko tik du žmonės. Kažkam aš turbūt buvau nepalanki ir užmyniau ant skaudančios nuospaudos“, – neslėpdama pasipiktinimo portalui lrytas.lt kalbėjo bene didžiausia atlikėjo Radžio gerbėja dažnai pristatoma Raisa Šarkienė. Šią savaitę Alytuje ir Ukmergėje ji turėjo surengti humoristinį monospektaklį „Moterims apie vyrus“, tačiau nesulaukę susidomėjimo jie buvo atšaukti.

Daugiau nuotraukų (1)

Monika Svėrytė

Feb 13, 2014, 5:01 PM, atnaujinta Feb 16, 2018, 8:51 AM

„Jūs patys pagalvokite – sakoma, kad parduoti vos du bilietai! Taigi čia juokinga. Žmonės gatvėje kartais patys prieina, prašo, kad surengčiau kokį pasirodymą... Aš tiesiog netikiu, kad nesu įdomi, čia kažkoks sąmokslas“, – susinervinusi kalbėjo Raisa.

Pasak moters, vien į Alytuje planuojamą šou ketino atvykti būrys jos draugų ir bičiulių – jų turėjo būti apie 40. Šiame mieste Raisa užaugo, savu laiku gyveno ten esančiuose globos namuose. Tiesa, paklausta ar artimieji į renginį įsigijo bilietus ar į ketino į jį atvykti su kvietimais, pašnekovė atsakė miglotai: „Kai kurie tikrai būtų pirkę bilietus.“

Šiemet Raisai sueis 58-eri. Galbūt todėl savo monošou ji dedikuoja panašaus amžiaus moterims. Jos nuomone, sulaukus 50-ies dauguma moterų ima vysti ir, jos žodžiais tariant, „tampa pilkomis pėlytėmis“. „Noriu jas palinksminti: pašokti, padainuoti, papasakoti vieną kitą anekdotą... Esu drąsi, ar tai smerktina? Tai darydavau dar gyvendama internate, noriu daryti ir dabar“, – rimtai kalbėjo ji.

Neretai panašius pasirodymus rengiantys komikai net naktį pažadinti gali sugalvoti smagų juokelį, tačiau Raisa net paprašyta kokiu nors anekdotu ar monopasakojimu iliustruoti savo koncertinę programą, to padaryti nesutiko. Pasak jos, reklamos jai nereikia, be to – per kelias minutes sunku pristatyti savo geriausią numerį. „Nesiekiu jokios karjeros. Norėjau padaryti žmonėms šventę“ – tikino ji.

Bilietai į turėjusius įvykti koncertus kainavo po 20–25 litus, tačiau kadangi pavyko parduoti vos du bilietus, renginiai buvo atšaukti. Deja, su tokia statistika kategoriškai nesutinkanti moteris pati negalėjo pasakyti koks skaičius žmonių susidomėjo jos renginiu ir įsigijo minėtus bilietus. Nepaisant to, ji pažadėjo, kad jos programa vis tiek neliks nepastebėta. „Ateis laikas ir aš pasirodysiu. Jei reikės – ir vienam žmogui. Man net nebūtina koncertų salė. Jeigu kas paprašys – ateisiu. Jei reikės – labdaringai viską padarysiu. Juk ne viską iš karto gyvenime pavyksta pasiekti... Aš irgi po truputį einu“, – lrytas.lt atviravo ji.

Kalbėdama apie savo talentus, Raisa ne kartą patikino – ji moka kone viską: „Mokiausi prekybos technikume, esu baigusi virėjų, padavėjų kursus, esu dirbusi medicinos seserimi, vaikų aukle – kuo aš tik nedirbau. O dabar rengiu spektaklius.“

Kalbėdama apie ateities planus Radžio gerbėja užsiminė, kad kartais pasvarsto ir apie knygos išleidimą. Tiesa, apie ką ketina rašyti – neišsidavė. „Man Dievas viską davė“, – pokalbį telefonu užbaigė ji ir mandagiai atsisveikinusi padėjo ragelį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.