Reperis Nelly nuramino: šou Vilniuje nukeltas, bet tikrai įvyks

Kaip anksčiau skelbė portalas lrytas.lt, šių metų pavasarį Lietuvos publika sulauks amerikiečių repo ir „r'n'b“ muzikos žvaigždės – dainininko Nelly. Anksčiau skelbta, kad jo koncertas Vilniuje vyks balandį – neseniai jis perkeltas į gegužę. Pasklidus gandams, kad pasirodymas gali apskritai neįvykti, juos atlikėjas paneigė savo koncertų agento atsiųstu laišku. Tuo pačiu atskleista, kas „apšildys“ Nelly koncertą.

Daugiau nuotraukų (1)

Ramūnas Zilnys

Feb 13, 2014, 3:14 PM, atnaujinta Feb 16, 2018, 9:01 AM

Teatro arenoje vyksiantis Nelly koncertas iš balandžio 11 dienos perkeltas į gegužės 10-ąją.

Socialiniuose tinkluose iškart pasklido kalbų, kad atlikėjas apskritai gali neatvykti į Lietuvą – kaip pernai jau įvyko su keletu garsių užsienio repo atlikėjų.

„Suprantame nerimą. Pernai Lietuvoje neįvyko žadėti atlikėjų Naso, Method Mano, „Onyx“ koncertai, kuriuos organizavome ne mes.

Tačiau turime nuraminti – Nelly koncertas tikrai bus surengtas, visos sutartys su atlikėju pasirašytos, o koncerto perkėlimas įvyko jo iniciatyva“, - lrytas.lt sakė koncertą rengiančios Latvijos agentūros „Nice Promotions“ atstovai.

Kaip įrodymą jie pateikė paties Nelly įkurtos agentūros „Derrty Entertainment“ atstovo Tajo McDade'o laišką, kuriame šis patvirtina, kad atlikėjas atvyks ir koncertuos Vilniuje gegužės 10 dieną.

„Atstovauju Cornellui Iranui Haynesui jaunesniajam, žinomam Nelly vardu. Šiuo laišku aš patvirtinu, kad mes dirbame su „Next Level Agency“ tam tikromis Europos turo 2014 m. gegužės dienomis ir mes patvirtinome bei pasirašėme sutartį dėl 2014 m. gegužės 10 d. pasirodymo Vilniuje organizavimo. Minėtas pasirodymas turėjo įvykti penktadienį, balandžio 11 dieną, tačiau buvo perkeltas dėl sunkumų, iškilusių sudarant atlikėjo grafiką“, - rašo Nelly agentas.

Tuo pačiu atskleista, kad Nelly pasirodymą „apšildys“ lietuvių reperis Mad Money. Neseniai jis buvo nominuotas M.A.M.A. muzikos apdovanojimui. Naujausias Mad Money su kitu žinomu reperiu Alekna susuktas klipas „Mi Casa Tu Casa“ per mėnesį „YouTube“ peržiūrėtas daugiau per 420 tūkstančių kartų.

39-erių Nelly solinę karjerą pradėjo 2000-aisiais. Iki šių dienų jo įrašai parduoti daugiau nei 40 milijonų egzempliorių tiražu. Pagal šį skaičių atlikėjas yra ketvirtas pagal populiarumą repo artistas JAV muzikos istorijoje.

Pasaulinę šlovę jam atnešė hitai „Dilemma“, „Just A Dream“, „Hot in Here“, „Gone“ ir kiti.

Tikrasis atlikėjo vardas – Cornellas Haynesas jaunesnysis. Reperis yra suvaidinęs keliuose kino filmuose ir ne kartą pelnęs prestižinį „Grammy“ apdovanojimą.

Nelly - vienas populiariausių į Lietuvą pakviestų repo atlikėjų. Vilniuje jau yra koncertavusios JAV repo žvaigždės Ja Rule ir Snoop Doggas. Nelly koncerte tikimasi sulaukti daugiau nei 2 tūkstančių klausytojų.

Nelly hitas „Hot In Here“:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.