Klube „Exit Vilnius“ - „Global Underground“ legenda N.Warrenas

Šį penktadienį „Exit Vilnius“ priims ypatingą svečią. Į Lietuvą sugrįš tikra „progressive house" muzikos legenda Nickas Warrenas, jau per 20 metų ryškiai šviečiantis pasaulio klubinėje scenoje. D. Britanijos didžėjus, įrašęs daugiausia miksų kultinei „Global Underground“ serijai, Vilniaus klubinėtojams pristatys naujausią šokių muzikos kompiliaciją „XV“.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 18, 2014, 1:18 PM, atnaujinta Feb 16, 2018, 4:15 AM

Johno Digweedo ir Sashos kartos didžėjus ir bendražygis šiuo metu surengia ne mažiau pasirodymų nei prieš dvidešimtmetį. Įdomu tai, kad veteranas nelinkęs skųstis rutina, su kuria susiduria visi daug keliaujantys atlikėjai.

„Niekada nesupratau didžėjų, besiskundžiančių nuolatiniais skrydžiais aplink pasaulį. Myliu tai, ką darau. Mane iki šiol aistringai traukia naujų kūrinių paieška, muzikos pristatymas klubuose ir publikos reakcija“, – pasakoja N.Warrenas.

Legenda turi gyvenimiškų patarimų ir niurgzliams, besidalinantiems olimpinio miestelio Sočyje tualetų nuotraukomis.

„Gal jau baikit verkšlenti dėl gyvenimo sąlygų Sočyje. Gaila, kad sportininkai neturėjo progos pamatyti tualetų būklės, su kuria turėdavome susitaikyti kiekvieną šeštadienio naktį „Cream“ klube Liverpulyje“, – socialiniuose tinkluose rašo didžėjus.

N.Warrenas vadinamas absoliučiu šokių muzikos kompiliacijų čempionu. Jo sąskaitoje – net aštuoni „Global Underground“ miksai, pati pirmoji „Back To Mine“ kompiliacija, „Balance“ rinkinys ir „Renaissance“ serijos „The Master Series“ grynuolis.

Didžėjus lieka ištikimas sau. Naujausias jo klubinis rinkinys „XV“ yra skirtas 15 metų šventei, kurios sulaukė N.Warreno leidybinė kompanija „Hope“.

Kompanijos bosas garsėja tuo, kad pats asmeniškai perklauso į leidyklą siunčiamus kūrinius. „Man sekasi, nes kas savaitę sulaukiu apie 350 naujienų. Taigi, kasdien po 2-3 valandas skiriu naujos muzikos perklausai“, – skaičiuoja N.Warrenas.

Kaip atskirti grūdus nuo pelų? „Labai paprasta. Jei mano dešinė koja ima trepsėti į taktą, žinau, kad kūrinys tinkamas šokių aikštelei. Tai – kojos trepsėjimo testas. O jeigu užplūsta džiaugsmas, išsiskiria mažytė adrenalino dozė, galiu pasirašyti sutartį su atlikėju“, – pasakoja legenda, kuri jau šį penktadienį nukels klubo „Exit Vilnius“ stogą.

N.Warreno klipas „La Fabrica“:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.