Legendinė „Abba“ į sceną negrįš

Legendinės grupės „Abba“ žvaigždė Bjornas Ulvaeus sudaužė viltis vėl

ABBA narys B.Ulvaeusas (dešinėje) sako, kad grupė niekada neatsikurs, nors buvęs jo bendražygis B.Anderssonas apie tokią galimybę yra užsiminęs.<br>AP nuotr.
ABBA narys B.Ulvaeusas (dešinėje) sako, kad grupė niekada neatsikurs, nors buvęs jo bendražygis B.Anderssonas apie tokią galimybę yra užsiminęs.<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

BNS ir lrytas.lt inf.

Feb 18, 2014, 6:39 PM, atnaujinta Feb 16, 2018, 3:59 AM

Pasaulinio populiarumo švedų grupė susilaukė 1974 metais, kai su šia daina laimėjo Eurovizijos dainų konkursą, tačiau 1982 metais grupė iširo pačioje savo šlovės viršūnėje.

Grupės vokalistė Agnetha Faltskog lapkričio mėnesį suteikė vilčių pareiškusi, kad keturi grupės nariai „galvoja“ susivienyti ir paminėti savo triumfo Eurovizijoje 40-metį, tačiau dabar B.Ulvaeus atmetė tokią galimybę.

„Grupė „The Rolling Stones“ nusprendė toliau groti ir tai gerai. Bet mums staiga sugrįžti? Kam? Jeigu kuris nors iš mūsų nors kiek pravėrė duris, aš jas dabar uždarysiu“, – sakė jis interviu britų žurnalui „Event“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.