V.Matačiūnaitės „euroviziniai“ ginklai – du žinomi šokėjai

Antradienio vakarą nufilmuota dar viena, jau priešpaskutinė, „Eurovizijos“ atrankos laida. Trys atlikėjai – Vaidas Baumila, Mia ir Vilija Matačiūnaitė – šį kartą nebeturi bijoti iškristi. Laidoje, kuri LRT televizijos eteryje bus rodoma šeštadienio vakarą, bus renkamas ne geriausias atlikėjas, o geriausia iš trijų dainų. Ją visi trys artistai turės atlikti tiesioginiame eteryje kovo 1-ąją – tada ir paaiškės, kas laimėjo.

"Eurovizijos" atrankai V.Matačiūnaitė paruošė numerius ir su A.Bajor, ir su Š.Kirdeikiu (nuotr.).<br>J.Stacevičiaus nuotr.
"Eurovizijos" atrankai V.Matačiūnaitė paruošė numerius ir su A.Bajor, ir su Š.Kirdeikiu (nuotr.).<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 18, 2014, 11:49 PM, atnaujinta Feb 16, 2018, 3:54 AM

„Take A Look At Me Now“, „Attention“ ir „It's All About A Boy“ - šias tris dainas šįkart atliko visi atrankos dalyviai.

Artėjant lemiamai kovai, visi trys stengėsi pasirodyti kuo įspūdingiau. Mia savo numeriui pasitelkė šokėjų trupę, o V.Baumila įtikinamai sudainavo merginoms sukurtą dainą „It's All About A Boy“ - žinoma, pakeisdamas tekstą ir dainuodamas apie merginą, o ne vaikiną.

V.Matačiūnaitė pasitelkė kiek netikėtą kozirį – priminė žiūrovams 2010-ųjų LNK šou „Kviečiu šokti“ sezoną, kuriame užėmė antrąją vietą.

Dainai „It's All About A Boy“ ji į sceną pakvietė savo partnerį iš šio šou – šokėją Arturą Bajor. Pastarasis pirmiausia pasisveikino su komisijos nariu Vyteniu Pauliukaičiu – balus prieš trejus metus rašiusiu ir „Kviečiu šokti“ eteryje. Dainininkės sprendimas buvo teigiamai įvertintas komisijos.

Pačios kurtai dainai „Attention“ į sceną Vilija pasikvietė kitą žinomą šokėją – Šarūną Kirdeikį. Jis, beje, jau yra išbandęs „Eurovizijos“ sceną – 2010-aisiais Osle šoko su grupe „InCulto“.

Moderni dueto šokio kompozicija sulaukė įvairių vertinimų, tačiau V.Matačiūnaitė išliko tvirta dėl savo pasirinkimo.

Kurią dainą visiems trims atlikėjams teks atlikti finale? Vilija turbūt labiausiai norėtų savo dainos „Attention“, o Mia jau prisipažino spėjusi įsimylėti dainą „Take A Look At Me Now“, kurią pavertė dramatiška balade. Komisija gyrė V.Baumilą, puikia miuziklo dainininko maniera sudainavusį „It's All About A Boy“.

Lietuvos žiūrovų ir komisijos sprendimas paaiškės šeštadienį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.