JAV reperio Nelly koncertas Vilniuje skandalingai atšauktas

Balandį Vilniuje turėjęs vykti, tada į gegužę nukeltas JAV reperio Nelly koncertas Lietuvoje vis dėlto neįvyks. Apie tai šiandien pranešė pasirodymo rengėjai, dėl atšaukimo viešai apkaltinę bilietų platintojus, kurie esą neleistinai užlaikė lėšas už jau parduotus bilietus į renginį. Šie stebisi dėl tokių organizatorių veiksmų ir sako, kad kaltinimai – nepagrįsti.

Gerbėjai vis dėlto nesulauks Nelly koncerto Vilniuje.<br>AP nuotr.
Gerbėjai vis dėlto nesulauks Nelly koncerto Vilniuje.<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Ramūnas Zilnys

Feb 21, 2014, 1:42 PM, atnaujinta Feb 16, 2018, 1:41 AM

Balandį Teatro arenoje turėjęs vykti Nelly koncertas dėl reperio asmeninių priežasčių buvo perkeltas į gegužės 10-ąją. Renginį organizuojanti Latvijos įmonė „Nice Promotions“ praėjusią savaitę pateikė reperio atstovo laišką, kuriuo patvirtinama, kad su atlikėju susitarta dėl šou Vilniuje.

Tačiau šiandien organizatoriai paskelbė, kad koncertas neįvyks, o visi gerbėjai iš Lietuvos kviečiami atvykti į reperio koncertą Taline, kuri vyks gegužės 9-ąją.

Kaip priežastį jie nurodė tai, kad Lietuvoje bilietus platinusi bendrovė „Ticketpro“ organizatoriams nepervedė pinigų už jau parduotus bilietus - kiek daugiau nei 25 tūkstančių litų.

„Platintojai turėjo kas savaitę pervesti pinigus, tačiau pusantro mėnesio mes iš jų negavome pinigų ar oficialios informacijos, kodėl lėšos užlaikytos.

Tai sukelia riziką mūsų įsipareigojimams Nelly ir mūsų partneriams. Nuo vasario 20-osios „Ticketpro“ neturi teisės platinti bilietų į koncertą, renginys atšaukiamas“, - skelbia organizatoriai, kurie teigia, kad „Ticketpro“ turės sumokėti baudą už koncerto atšaukimą.

Bilietų platinimo bendrovės „Ticketpro“ atstovas Deividas Afarjancas portalui lrytas.lt sakė, kad ši situacija jį nustebino.

„Nėra taip, kaip teigia organizatoriai. Negaliu atskleisti visų detalių dėl sutarties, kuri yra konfidenciali.

Tačiau esmė tokia – taip, pinigai už parduotus bilietus kol kas buvo užlaikyti, nes renginys buvo perkeltas ir tai, kad jis įvyks, kėlė abejonių. Renginio atšaukimo atveju turėjome apsidrausti, kad pinigai būtų grąžinti pirkėjams.

Organizatoriai buvo apie tai informuoti ir su tuo sutiko. Kodėl jie taip elgiasi – nežinau“, - sakė D.Afarjancas. Vakare bilietų platintojai išplatino pareiškimą, kuriame patikino, kad vykdė visus mokėjimus pagal susitarimą su renginio organizatoriais. Taip pat pagal susitarimą tiesiogiai buvo atliekami mokėjimai renginiui skirtų patalpų nuomotojui.

"Koncerto organizatorių pareiškimai mus stebina ir manome, kad savo veiksmais ir viešais pareiškimais jie pažeidžia sutartį bei gadina mūsų reputaciją“, - situaciją komentavo D.Afarjancas.

Bilietų platintojai teigia visą informaciją ir dokumentus perdavę įmonės advokatams - su prašymu įvertinti situaciją iš teisinės pusės ir esant reikalui ginti įmonės interesus teisinėmis priemonėmis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: kodėl darbo imigrantai svarbūs Lietuvos ekonomikai?