Paaiškėjo, kodėl iš tiesų atšauktas reperio Nelly šou Vilniuje

Penktadienio popietę garsaus amerikiečių atlikėjo Nelly gerbėjai Lietuvoje liko it musę kandę. Popiet paaiškėjo, kad balandį turėjęs vykti, paskui į gegužės 10-ąją nukeltas reperio koncertas neįvyks. Koncertą rengę latviai dėl to apkaltino bilietų platintojus iš Lietuvos. Tačiau dabar paaiškėjo, kodėl iš tikrųjų lietuviai nesulauks žymaus JAV atlikėjo vizito.

Daugiau nuotraukų (1)

Ramūnas Zilnys

Feb 21, 2014, 8:54 PM, atnaujinta Feb 16, 2018, 1:20 AM

Kaltę dėl atšaukto garsenybės koncerto latvių agentūra „Nice Promotions“ suvertė bilietų platintojams „Ticketpro“.

Organizatoriai viešai pareiškė, kad „Ticketpro“ nepervedė jiems pinigų, kuriuos už bilietus sumokėjo juos nusipirkę žiūrovai. Lrytas.lt gautoje organizatorių pretenzijoje bilietų platintojams įvardyta ir suma – per 25 tūkstančius litų.

„Tai sukelia riziką mūsų įsipareigojimams Nelly ir mūsų partneriams. Nuo vasario 20-osios „Ticketpro“ neturi teisės platinti bilietų į koncertą, renginys atšaukiamas“, - pareiškė latviai.

„Ticketpro“ atsakė paaiškinimu, jog visi mokėjimai buvo vykdomi pagal susitarimą su renginio organizatoriais. Taip pat pagal susitarimą tiesiogiai buvo atliekami mokėjimai renginiui skirtų patalpų nuomotojui.

„Koncerto rengėjų pareiškimai mus stebina ir manome, kad savo veiksmais ir viešais pareiškimais jie pažeidžia sutartį bei gadina mūsų reputaciją“, - situaciją komentavo „Ticketpro“ atstovas Deividas Afarjanc. Jis teigė, kad įmonė jau perdavę visą informaciją savo advokatams.

Penktadienio vakarą lrytas.lt gavo atsakymą iš pramogų verslo agentūros „Next Level“, kuri atstovauja Nelly Baltijos šalyse ir Rusijoje.

Paaiškėjo, kad įsipareigojimų neįvykdė patys latviai organizatoriai – praėjusią savaitę turėjo pervesti atlikėjo atstovams pusę sutartos sumos už būsimąjį pasirodymą (tai – standartinė koncertų verslo praktika), tačiau to nepadarė.

Organizatoriams buvo suteiktas naujas terminas, tačiau pinigų jie nepervedė ir šį trečiadienį, todėl Nelly atstovai atšaukė pasirodymą Vilniuje.

„Toks įspūdis, kad avansui sumokėti jie ketino remtis tik už bilietus surinktais pinigais, o tai visiškai nepriimtina.

Esame nusivylę, kad šie žmonės tokie neprofesionalūs. Gailimės, kad suteikėme jiems progą rengti šį koncertą. Jie sugaišo du mėnesius mūsų laiko, per kurį galėjome surasti Nelly pasirodymą kitame mieste“, - rašo agentūros atstovas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.