Grupė „The Ball & Chain“ pasirodys vienintelį kartą

Vienas ryškiausių šių dienų duetų Lietuvoje „The Ball & Chain“ dėl kokybės, o ne kiekybės vis rečiau pasirodo viešuose renginiuose. Šį pavasarį jie organizuoja vienintelį viešą grupės pasirodymą, kuris įvyks balandžio 17 d., „Neringos“ restorane, Vilniuje.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 4, 2014, 2:11 PM, atnaujinta Feb 15, 2018, 5:47 PM

„Mudu su Jurgiu norime, kad kiekvienas „The Ball & Chain“ koncertas būtų ypatingas, todėl mieliau patys suorganizuojame vieną didelę šventę ir būname pilnai už ją atsakingi“, - sako dueto puselė Erica Jennings.

Išskirtinio koncerto svečiai yra kviečiami sudalyvauti elegantiškoje praeito amžiaus 5-6 dešimtmečių įkvėptoje šventėje istorija ir legendomis apipintoje erdvėje, kur kiekvienas gali atsipalaiduoti ir paskęsti jaukioje aplinkoje, geroje kompanijoje su Jurgio Didžiulio ir Ericos Jennings kūryba bei elegantiška vakariene.

„Tokių vietų kaip „Neringos“ restoranas, kur kadaise vyko begalė koncertų, Vilniuje beveik nebeliko, todėl labai norime prisidėti prie to, kad ši istorinė vieta nebūtų nepelnytai pamiršta“, – sako J. Didžiulis.

„Be to, koncertuose „Neringoje“ renkasi ir jauni, ir vyresni, ir gerokai vyresni – tai viena iš tų vietų, kur visi jaučiasi patogiai“, – Jurgį papildo Erica. Duetas, beje, pasirodys su grupe, tad bus laiko ir išbandyti šokių aikštelę.

Pristatydama šį vienintelį dueto pavasario koncertą, Erica prasitarė, jog vasarą ji kartu su Jurgiu bei draugais iš meno pasaulio planuoja grandiozinį įvykį – didžiulę vasaros šventę, savo dydžiu ir tikslais pranoksiančią bet kurį „The Ball & Chain“ organizuotą vakarėlį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.