Įvertinkite: Soliaris perkūrė „Sel“ hitą „Mes negalim be balių“

Šventinio savaitgalio proga atlikėjas Soliaris pristato naujai atgimusį hitą, kurį įrašė kartu su Lietuvos klubų publika. Savaitgalį atlikėjas šį hitą pristatys trijuose Lietuvos miestuose.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 7, 2014, 2:52 PM, atnaujinta Feb 15, 2018, 3:14 PM

Po ilgos pertraukos atlikėjas Soliaris pristato lietuvišką dainą. Metų pradžioje atlikėjas kalbėjo apie pirmą kartą Lietuvoje įgyvendinamą dainos projektą kartu su Lietuvos klubų lankytojais ir šiandien šį darbą jis pristato klausytojams. Naujai atgimęs hitas, ir specialiai jam sukurtas vaizdo klipas su Klaipėdos „Port by BarBar`a“ ir Kauno „Embassy“ klubų lankytojais, tikimasi taps neatsiejama vakarėlių ir naktinio gyvenimo dalimi.

„Ši daina ne mano. Dainos tekstas ne mano. Dainos muzika ne mano. Tai tik linksma mano idėja. Sujungiau žinomą dainos tekstą su gera klubine muzika. Įrašėme ją su naktinių klubų lankytojais. Ir puikiai žinomas hitas prikeltas naujam gyvenimui. Manau ir tikiuosi, kad jis taps tarsi himnas vakarėlių liūtams ir liūtėms“, – sako Soliaris.

Prieš daug metų grupė „Sel“ pristatė dainą „Mes negalim be balių“, kurios žodžius žino turbūt kiekvienas. Šiandien ši daina nuskambės kitaip. Ji dar kartą gali tapti hitu.

„Tai tik žaidimas, kasdieninės nuotaikos praskaidrinimas. Šią dainą sukūrė ir atliko nuostabūs žmonės, o mes ją tik prikėlėme naujam gyvenimui. Tegul niekas nesupyksta ir į šią dainą tegul žiūri su šypseną. Sakau ačiū šitos dainos kūrėjams ir atlikėjams. Ir labai tikiuosi, kad ši dainos versija jums patiks“, – sakė Soliaris.

Šį savaitgalį šią dainą gyvai bus pristatyta trijuose miestuose. Penktadienį Klaipėda Dr.Who, šeštadienį Marijampolė Pizza Jazz ir Raseiniai L.Klubas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.