Pasaulinės metalo žvaigždės surengs jungtinį šou Rygoje

Beveik dvi dešimtys pasaulinio garso metalo muzikos žvaigždžių susijungė į projektą „Metal All Stars“ tam, kad šiemet surengtų unikalų koncertinį turą, kuriame progresyvios muzikos virtuozai atliks geriausius ir garsiausius savo grupių hitus. Išskirtinis žvaigždžių desantas lankysis ir Baltijos šalyse. Balandžio 5 dieną „Metal All Stars“ šou surengs Rygos arenoje, kurioje laukia ne tik Latvijos, bet ir kaimyninės Lietuvos melomanų.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 10, 2014, 11:30 AM, atnaujinta Feb 15, 2018, 1:42 PM

„Tokio šou dar niekada nebuvo, jį buvo sunku įsivaizduoti ir apie jį niekas nedrįso svajoti, tačiau metalo ikonos viršijo visų koncertų organizatorių bei šios muzikos gerbėjų lūkesčius ir pateikė ypatingą staigmeną – neabejotinai geriausią 2014 metų sunkiojo metalo šou. Tai bus klasikinių metalo hitų vakaras ir vienintelė galimybė pamatyti metalo legendas viename šou, vienoje arenoje, vienu metu“, – sako koncertą organizuojančios bendrovės „EM Concert“ vadovas Andrejus Platonovas.

Beveik trijų valandų trukmės koncerte kiekvienas muzikantas atliks po 4–5 geriausius savo grupės hitus ir pademonstruos meistrišką savo instrumento valdymą.

„Metal All Stars“ šou Rygoje pasirodys buvęs grupės „Megadeth“ būgnininkas Nickas Menza, buvęs grupės „Manowar“ gitaristas Rossas The Boss, Ozzy Osbourne'o bosistas Robas „Blasko“ Nicholsonas, grupių „Pantera“ ir „Down“ vokalistas Philas Anselmo, grupės „Anthrax“ vokalistas Joey Belladonna ir gitaristas Jonas Donais, buvęs O.Osbourne'o gitaristas ir grupės „Black Label Society“ įkūrėjas Zakkas Wylde, buvęs grupės „Accept“ ir dabartinis grupės U.D.O vokalistas Udo Dirkschneideris, grupės „Venom“ bosistas ir vokalistas Conradas „Cronos“ Lantas, grupių „Sepultura“ ir „Soulfly“ gitaristas ir vokalistas Maxas Cavalera, grupės „Shadows Fall“ vokalistas Brianas Fairas ir gitaristas Mattas Bachandas, buvęs grupės „Shinedown“ gitaristas Jasinas Toddas, grupės „Kobra and the Lotus“ vokalistė Kobra Paige, grupės „Level Zero“ narys Jesse Billsonas, grupių „Ministry“ ir „Prong“ būgnininkas Aaronas Rossi, grupės „Dead by Sunrise“ būgnininkas Bones Elias. Be to, atlikėjų sąrašas – nuolat pildomas.

Muzikantai šio šou laukia ne mažiau, nei jų gerbėjai. Vokalistas J.Belladonna teigia nekantraujantis užkariauti Europą drauge su kitomis metalo legendomis. „Tai bus neįtikėtina ir vienintelė tokia galimybė mūsų gerbėjams“, – sakė jis.

„Anthrax“ vokalistui pritarė ir B.Fairas: „Būrys puikių artistų, puikūs atlikėjai, muzikantai – tai bus žudantis laikas ir žudantis vakarėlis. Tai bus vienas iš tų vakarėlių. Iki pasimatymo netrukus“.

„Metal All Stars“ šou jau suplanuoti Bulgarijoje, Rumunijoje, Turkijoje, Baltarusijoje, Švedijoje, Suomijoje, Rusijoje ir jų tvarkaraštis nuolat pildomas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
REPORTERIS: padėtis Charkivo srityje artėja prie prarajos krašto