„Colours of Bubbles” albumo pristatymo žygį pratęs Alytuje

Vilniaus muzikos klube „Tamsta“ gausiai susirinkusiai gerbėjų miniai savo debiutinį albumą „Inspired by a True Story“ pristatę „Colours of Bubbles” šį šeštadienį, kovo 15 dieną, savo koncertų turą pratęs Alytuje, bare „Fenix“. Po premjerinio koncerto grupės vokalistas Julijus Aleksovas buvo puikiai nusiteikęs: „Džiaugiamės, kad viskas prasidėjo taip galingai. Neabejojame, kad kituose miestuose bus taip pat. Laikykites, mes atvykstame!“.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 12, 2014, 8:59 PM, atnaujinta Feb 15, 2018, 11:51 AM

Po Alytaus grupės dar lauks keturi koncertai: kovo 22 dieną Šiaulių bare „Blic“, kovo 29 dieną Kauno „PuntoJazz palėpėje“, balandžio 5 dieną Panevėžio „Tauros lofte“ ir balandžio 12 dieną Klaipėdos restorane „Kaštonas“.

Pasak grupės nario Tomo Grubliauskio, viena svarbiausių albumo dainų „Flags“ buvo brandinta ilgą laiką. „Jai įrašinėjome ne tik kojų trepsėjimo smūgius ant medinių grindų, bet ir sunkias metalines krentančias grandines. Norėjome emociškai ir fiziškai stipriausio rezultato. Manau, kad užsibrėžtą tikslą įgyvendinti pavyko“, – pasakojo muzikantas.

Jo nuomone, koncertas „Tamstoje“ buvo vienas įdomiausių grupei per visą jos gyvavimo laikotarpį. „Pristatėme visas albumo dainas, susirinko gausus būrys mūsų muzikai neabejingų klausytojų – buvo be galo malonu visą susikaupusią energiją atiduoti bendraminčiams", – sakė „Colours of Bubbles“ gitaristas T.Grubliauskis.

Daina "Flags" iš naujojo albumo:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.