„Vilnius Temperature“ Paryžiuje įamžino prancūzų grupę „leSpark“

Lietuviai akustinių muzikinių vaizdo klipų kūrėjai „Vilnius Temperature“ siunčia linkėjimus iš Paryžiaus. Viename iš Prancūzijos sostinės loftų jie nufilmavo Paryžiaus roko grupę „leSpark“.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 12, 2014, 3:35 PM, atnaujinta Feb 15, 2018, 12:04 PM

Klipas buvo nufilmuotas žiemos pradžioje, vėlai vakare, už lango esant trims laipsniams šilumos.

Įprastai „Vilnius Temperature“ klipai filmuojami Vilniuje. Kodėl Vilnius šįkart buvo iškeistas į Paryžių?

„Dar praėjusių metų rudenį „Vilnius Temperature“ buvo įvertintas Europos bendruomenės. Buvome pakviesti filmuotis filmui „Young Faces of Europe“ apie įvairias Europos jaunimo iniciatyvas. Vilniuje viešėjo filmavimo komanda iš Slovėnijos, o filmo premjera įvyko Vokietijoje.

Visa ši patirtis labai įkvėpė ir motyvavo į mūsų projektą pažvelgti globaliau, praplėsti geografiją į kitas šalis. Lankydamasis Paryžiuje per draugus atradau grupę „leSpark“, kuri su užsidegimu sutiko nusifilmuoti.

Buvo smagu, iš karto radome bendrą kalbą. Nuostabi patirtis, kai skirtingos kultūros susivienija muzikos vardan“, – sako „Vilnius Temperature“ iniciatorius Saulius Baradinskas.

7-ojo dešimtmečio rokenrolo įkvėpti „leSpark“ yra viena sparčiausiai kylančių Paryžiaus roko grupių. Jie jau yra dalinęsi scena su britų roko chuliganu Pete'u Doherty, taip pat buvusiu „The Rolling Stones“ gitaristu Micku Tayloru. „leSpark“ muziką šiuo metu prodiusuoja Prancūzijos roko legenda Louisas Bertignac'as, grupės „Téléphone“ įkūrėjas bei gitaristas.

Lietuvių nufilmuotas prancūzų grupės klipas - lrytas.lt skaitytojų dėmesiui:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.