GeraiGerai sukūrė lopšinę prieš mėnesį gimusiam sūnui

Vėstančius orus elektroninės muzikos kūrėjas GeraiGerai rudenį pasitiko su kompozicija „Super Ladygirl“. Ledams ėmus tirpti į eterį paleidžiamas naujas kūrinys – „Hammock“. Prodiuseris sako, kad tai yra antrasis singlas iš jau šį rudenį pasirodysiančio jo albumo.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 18, 2014, 2:22 PM, atnaujinta Feb 15, 2018, 8:00 AM

Lyriškai baladei savo balsą paskolino Dominyka iš „Rok&Dom“ kolektyvo. O pati daina yra apie įvykių visumą, kreipiančią žmonių gyvenimus viena ar kita vaga.

„Viskas, ką tu darai, pinasi ir sudaro gyvenimo grožį. Kiekvienas žodis, rankos judesys, naujas daiktas – lyg hamako mazgas. Atrišus vieną pasileistų keli kiti, tačiau visas jis nesubirtų. Ir atvirkščiai – surišus kelis įvykius į vieną krūvą gautųsi stabilus mazgas, iš kurių ir susideda mūsų gyvenimai,“ – keliais sakiniais kūrinio idėją bandė perteikti GeraiGerai.

„Hammock“ galima vadinti ir savotiška duokle naujam šeimos nariui. Vasario 12 dieną GeraiGerai oficialiai gavo galimybę vadintis tėčiu, o savo sūnų, Oskarą Praną, pažadėjo nuo pirmų dienų pažindinti su muzika.

„Šią dainą galiu drąsiai vadinti lopšine. Pastebėjau, kad tik jai užgrojus, vaikas užmiega vos per keletą sekundžių. Galbūt reikia rimtai susimastyti apie lopšinių albumą mažiesiems?“ – šypsosi atlikėjas.

Naujoji daina - lrytas.lt skaitytojų dėmesiui:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.