Austrų transvestitas „Eurovizijos“ klipe maudosi gėlių žieduose

Vienas spalvingiausių šių metų „Eurovizijos“ dalyvių, Austrijos atstovas Conchita Wurst, jau pristatė konkurse skambėsiančios savo dainos klipą. 24-erių barzdotas transvestitas, kurio tikrasis vardas – Tomas Neuwirthas, „Eurovizijoje“ atliks dainą „Rise Like A Phoenix“.

Conchita Wurst jau nufilmavo savo "eurovizinį" klipą.<br>Kadras iš klipo.
Conchita Wurst jau nufilmavo savo "eurovizinį" klipą.<br>Kadras iš klipo.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 19, 2014, 7:04 PM, atnaujinta Feb 15, 2018, 7:00 AM

Austrija nerengė viešos atrankos į konkursą – kad bilietas į „Euroviziją“ bus patikėtas seksualiomis suknelėmis puoštis mėgstančiam T.Neuwirthui, nusprendė kanalo ORF prodiuseriai.

Savo įvaizdžiui atlikėjas liko ištikimas ir klipe – vilki aptemptą suknelę ir maudosi vonioje, pilnoje gėlių žiedlapių. Klipas sulaukė didelio dėmesio - per parą buvo peržiūrėtas beveik 200 tūkst. kartų.

Conchita Wurst patekti į „Euroviziją“ bandė 2012-aisiais - tačiau tada atrankoje nusileido tik repo duetui „Trackshittaz“. Šis konkurse Baku užėmė paskutinę vietą.

Su „Eurovizija“ transvestitą sieja ir dalyvavimas TV talentų šou „Starmania“. Čia T.Neuwirtho varžovė buvo austrų dainininkė Nadine Beiler, kuri Austrijai „Eurovizijoje“ atstovavo 2011-aisiais.

Persirengęs moterimi, T.Neuwirthas pirmą kartą scenoje pasirodė 2011-aisiais – dalyvaudamas talentų šou. Nuo to laiko jis – itin populiari asmenybė, nuolat kviečiama dalyvauti įvairiuose TV projektuose.

Su Conchita Wurst teks susirungti Vilijai Matačiūnaitei – kaip ir lietuvė, austrų atlikėjas gegužės 8-ąją pasirodys antrojo „Eurovizijos“ pusfinalio pirmoje pusėje.

Conchitos Wurst „eurovizinis“ klipas – lrytas.lt skaitytojų dėmesiui:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.