Į Lietuvą atvykstantis Xzibit pigiam populiarumui atsuko nugarą

Su didesne nei dviejų dešimtmečių patirtimi hip hope ir daugiau nei 25-iais mln. parduotų įrašų bei armija gerbėjų visame pasaulyje – ant tokio svaraus pagrindo atsirado Xzibit ir B-Real bendras projektas „Serial Killers“, kuris jau balandžio 8 d. atvyksta į menų fabriką „Loftas“.

Balandžio 8 d. Xzibit atvyksta į menų fabriką „Loftas“.<br>Organizatorių nuotr.
Balandžio 8 d. Xzibit atvyksta į menų fabriką „Loftas“.<br>Organizatorių nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 27, 2014, 1:48 PM, atnaujinta Feb 15, 2018, 1:51 AM

B-Real kartu su Xzibit viską pradėjo vienoje studijoje Los Andžele. Besiruošdami bendram startui jiedu pastebėjo visur dalyvaujantį, visose muzikinėse kovose nugalintį jaunuolį Demrick, kuris tuo metu dar tik bandė prasimušti tarp Vakarų pakrantės reperių.

Dabar kiekvienas iš „Serial Killers“ yra savaip žinomas. B-Real yra legendinės amerikiečių grupės „Cypress Hill“ įkūrėjas ir narys, padaręs didžiulę įtaką hip hope ir visai JAV Vakarų pakrantės muzikinei kultūrai.

Xzibit, be jo pasaulinių hitų su Dr. Dre ir Snoop Dogg, išpopuliarino jaunimo tarpe labai populiari „MTV“ laida „Pimp My Ride“, taip pat vaidmenys kine su tokiais aktoriais kaip Nicolas Cage, Eva Mendes.

„Gal mes žinomi kiekvienas atskirai, tačiau pigiam populiarumui seniai atsukome nugaras. Šiais laikais visiems labai svarbu, kas vyksta atlikėjų asmeniniuose gyvenimuose, nors iš tų atlikėjų mėnesių mėnesiais neišgirsti naujos kūrybos. Tačiau nepaisant to jų veidai mirga visose naujienų portaluose, nes yra jie yra „kažkas“ arba jiems „kažkas“ atsitiko“, – interviu sako Xzibit.

Tikrojo Vakarų pakrantės hip hopo veidai B-Real, Xzibit, Demrick apie asmeninius gyvenimus, pomėgius ir draugystes nelinkę atvirauti, užtat žada į Lietuvą atvežti tikros amerikietiško hip hopo pogrindinės kultūros, atlikti ne tik bendrus kūrinius, bet ir daug muzikos iš savo praeities.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.