Ambicingi Elektrėnų rokeriai „Basi“ pristato dainą „Kitas aš“

Jau dvejus metus kurianti grupė „Basi“ ropščiasi į Lietuvos muzikos padangę ir pristato savo naująjį dainą „Kitas aš“. Keturi Elektrėnų provincijos vaikinai didžiuojasi tuo, jog savo dainas kuria lietuviškai ir visus savo pasirodymus atlieka gyvai.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 31, 2014, 1:46 PM, atnaujinta Feb 14, 2018, 11:56 PM

Paklausę grupės vaikinų apie jų stilistiką, išgirstumėte vienbalsį atsakymą: „Mes grojame savo muziką“. Anot grupės muzikantų, kiekviename kūrinyje galima įžvelgti daug stilių, kurių šabloniškumas dažnai yra panašus į kažką kitą. Tikrąjį, savitą stilių, slypintį ne tik melodijoje, tačiau ir žodžiuose bei muzikos kuriamoje aplinkoje, rasti nėra lengva.

Naujoje dainoje „Kitas aš“ basakojai užčiuopia būseną, kurią neretai tenka patirti beveik kiekvienam iš mūsų, nepaisant lyčių, tautinių, seksualinių, kultūrinių skirtumų.

Edvardas Mikulis, Rokas Arciševskis, Karolis Kasperavičius ir Tomas Chvedukas – Šie keturi „muzikietininkai“ yra grupė „Basi“.

Naujoji daina „Kitas aš“ – lrytas.lt skaitytojų teismui:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.