Balandį „Exit Vilnius“ debiutuos Th.Goldas, A.Attalla ir B.Delay

Klubas „Exit Vilnius“ rikiuoja balandžio datas, kurios bus užpildytos šviežiausia muzika. Šokių aikštelę aplankys Vilniuje dar negirdėti atlikėjai – EDM muzikos žvaigždė iš Vokietijos Thomas Goldas, Čikagos „tech house" didžėjus Anthony Attilla ir Bobo Sinclaro remiksais garsus vokietis Benas Delay.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 1, 2014, 2:16 PM, atnaujinta Feb 14, 2018, 11:20 PM

Šį penktadienį mėnesį atidarys „Power Hit Radio“ fiesta, dedikuota jau vienuoliktajam radijo stoties gimtadieniui. Šia proga klubas atvers visas savo sienas ir 2 tūkstančius klubinėtojų talpinančią „Exit Grande“ salę.

Šventinėje scenoje Th.Goldas, pernai linksminęs Trakų pilies festivalio „Stebuklas“ lankytojus, pasirodys ne vienas. Svečiui antrins Ignas, o su vyrais konkuruos Emma ir Raminta – žaviosios „Power Hit Radio“ laidų vedėjos ir didžėjos.

Festivalinio dydžio šokių aikštelę sveikinsiantis Th.Goldas atvyks tiesiai iš Majamio klubinio sūkurio. „Miami Music Week“ dalyvavęs didžėjus svarbiausiu festivalio įvykiu įvardina pasirodymą kultiniame „Space“ klube drauge su britu Marku Knightu.

Th.Goldas savo dviejų savaičių trukmės vizitą Europoje, po kurio sugrįš į Ameriką, išnaudos visu pajėgumu. Jau kitą naktį po pasirodymo „Exit Vilnius“ didžėjus drebins Mančesterio sceną kartu su JAV klubiniu chuliganu Steve'u Aoki. Šeštadienį po galingos „Exit Grande“ nakties klubas ilsėsis.

Ne mažiau įdomaus vizito laukiama antrąjį balandžio savaitgalį. Pasirodymą surengs pirmą kartą į Lietuvą atvykstantis A.Attalla, turintis gausų fanų būrį už Atlanto.

Prieš kelias savaites atlikėjas laimėjo Čikagos klubo „Spybar“ skelbtas didžėjų varžybas „Geriausias setas 2013“. Čempioną savo balsais išrinko klubo lankytojai.

Įdomu, ar klube „Exit Vilnius“ nuskambės naujas svečio kūrinys „About You“, kurį visomis progomis diskotekose suka naują pradžią paskelbęs duetas „Deep Dish“?

Velykų savaitgalį klubas skelbs pauzę, o mėnesio pabaigoje grįš visa jėga. Balandžio 25-ąją čia pasirodys įgarsins ne tik klube, bet ir Lietuvoje dar negirdėtas Vokietijos didžėjus ir prodiuseris B.Delay.

Th.Goldo klipas „Remember":

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.