M.A.M.A. organizatoriai jau kviečia į kitų metų apdovanojimus

Asociacija „Metų muzikos apdovanojimai“ praneša, kad kitais metais lietuviškos muzikos apdovanojimai M.A.M.A.2014 įvyks sausio 30 dieną. Renginio bilietai jau pasirodė prekyboje. Apdovanojimų partneris – Lietuvos gretutinių teisių asociacija AGATA.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-04-03 12:26, atnaujinta 2018-02-14 22:09

Sausio pabaigoje rengiami Lietuvos muzikos apdovanojimai M.A.M.A.2014 niekuo nenusileis ankstesnėms iškilmėms. „Kaip visuomet – M.A.M.A. scena bus skirta geriausiems, populiariausiems, grojamiausiems ir originaliausiems“, – patikina apdovanojimus organizuojančios Asociacijos „Metų muzikos apdovanojimai“ pirmininkas Martynas Tyla.

Anot jo, nereikia stebėtis, kad jau anonsuojamas renginys, kuris įvyks po 9 mėnesių. „M.A.M.A. nėra kokia nors firmelė, kuri dar nežino, rengs savo darbuotojams kalėdinį vakarėlį, ar ne. Mes einame užsibrėžtu keliu, toliau budiname muzikos rinkos sąstingį ir siekiame kaip įmanoma geresnių rezultatų, – sako M.Tyla. – Išklausėme atlikėjų pastabų, pageidavimų – jie šiais laikais irgi jau planuoja gyvenimą į priekį dideliais žingsniais.

Gruodį nemažai jų rengs koncertinius turus, šventinius pasirodymus. Žinoma, visi nori kuo geriau pasiruošti didžiausiam metų renginiui – M.A.M.A. apdovanojimams. Todėl buvo priimtas sprendimas kuo anksčiau pasižymėti kalendorinę datą ir pradėti darbus.“

M.A.M.A.2014 iškilmės 2015-ųjų sausio 30 d. įvyks Kauno „Žalgirio“ arenoje, jas transliuos ištikimi apdovanojimų partneriai TV3 ir tv3play, su kuriais pasirašyta ilgalaikė bendradarbiavimo sutartis. Bilietai į renginį jau parduodami, jų kaina iki rugsėjo mėnesio tesieks 50 procentų vėlesnės kainos.

„Kaip sakoma, rogutes ruošk vasarą, – šypsosi M.Tyla. – M.A.M.A. bilietus galima įsigyti ir ateinančių Velykų, ir Kalėdų, ir ypač Motinos dienos proga. Na, o vėliau ketiname tradiciškai parengti ir specialius bilietų paketus, į kuriuos būtų įskaičiuota patogi vieta renginio salėje, nakvynė viešbutyje, apsilankymas raudonojo kilimo zonoje ir dūzgės su žvaigždėmis.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.