Naujame „Coldplay“ klipe – „Geišos išpažinties“ žvaigždė Z.Zhang

Naują albumą „Ghost Stories“ gegužę išleisianti grupė „Coldplay“ pirmadienio vakarą nudžiugino savo gerbėjus. Populiarieji britai pristatė naujutėlį dainos „Magic“ klipą, kuriame įsiamžino ir garsi kinų aktorė Ziyi Zhang, žiūrovams gerai žinoma iš filmų „Geišos išpažintis“ ir „Sėlinantis tigras, tūnantis drakonas“.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 7, 2014, 7:04 PM, atnaujinta Feb 14, 2018, 7:51 PM

„Coldplay“ klipe Z.Zhang vaidina žavią fokusininkę, o „Coldplay“ vokalistas Chrisas Martinas – jos asistentą, padedantį atlikti įvairius triukus ir liūdnai stebintį moters nelaimingos santuokos dramą. Jau pirmose klipo scenose Z.Zhang herojė į lentą, prie kurios pririštas dainininkas, svaido peilius.

Klipą kūrė garsus švedų režisierius Jonas Akerlundas, pagarsėjęs darbais su Madonna, „The Prodigy“, „Maroon 5“, Beyonce, „The Rolling Stones“ ir kitomis muzikos žvaigždėmis.

„Coldplay“ - viena populiariausių pasaulio grupių, apdovanota septyniomis „Grammy“ ir aštuoniomis „Brit Awards“ statulėlėmis. Ankstesnis studijoje įrašytas grupės darbas „Mylo Xyloto“ tapo geriausiai perkamu 2011-ųjų roko albumu Didžiojoje Britanijoje.

Naujasis „Coldplay“ klipas – lrytas.lt skaitytojų dėmesiui:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: ar panaikinta PVM lengvata tikrai žlugdo maitinimo verslą?