JAV reperiai Vilniuje naršė griuvėsius ir ieškojo merginų

Antradienio vakarą Vilniaus menų fabrike „Loftas“ pasirodymą surengė JAV repo garsenybių komanda, kurioje ryškiausiai žiba MTV žvaigždė Xzibitas ir grupės „Cypress Hill“ narys B-Real. Dar pirmadienį į Lietuvą atvykusios garsenybės laiko veltui neleido.

Daugiau nuotraukų (1)

Ramūnas Zilnys

Apr 8, 2014, 3:43 PM, atnaujinta Feb 14, 2018, 7:24 PM

Viešbutyje „Ramada“ Vilniaus senamiestyje apsistoję atlikėjai antradienį paprašė ekskursijos po miesto centrą.

Jų norai lietuvius nustebino. „Čia pernelyg gražu, parodykite mums sumautas vietas“, - paprašė reperiai. Nuvesti prie vieno griūvančio namo, jie labai nudžiugo ir puolė ten filmuoti medžiagą būsimam klipui.

Kitas svarbus taškas – paminklas muzikantui Frankui Zappai. Reperiai prisipažino, kad tai – vienintelis dalykas, kurį jie prieš kelionę žinojo apie Lietuvą. Nuvesti prie paminklo, reperiai labai nudžiugo ir puolė fotografuotis.

Panašu, kad žinia apie jų vizitą Lietuvoje pasklido plačiai. Per valandą gerbėjai prie Xzibito ir B-Realo priėjo tuziną kartų – gerai nusiteikę atlikėjai mielai pozavo nuotraukoms ir dalijo autografus. Tai vyko ir pirmadienio vakarą, kai reperiai vakarojo viename Vilniaus barų.

Vienas svarbus atlikėjų prašymas – į vakarėlį, kuris vyks po koncerto, pakviesti kuo daugiau žavių merginų.

„Reperiai mėgsta didelę svitą“, - juokėsi koncerto rengėjas Viktoras Diawara, organizuojantis ir dūzges pakviestoms žvaigždėms.

Beje, keletą draugių Vilniuje reperiai jau susirado patys. Jie užsiminė, kad pažįstamų merginų turi kone kiekvienoje šalyje, o kai kurios gerbėjos netgi keliauja paskui juos per Europą.

„Smagu būti grupėje. Mes esame tikri draugai“, - apie savo projektą su B-Real „Serial Killers“, kurį antradienį pristato „Lofte“, sakė 39-erių Xzibitas (tikrasis vardas – Alvinas Joineris).

Jo biografijoje – daugybė hitų ir bendrų kūrinių su Snoop Doggu, 50 Cent, Eminemu bei kitomis ryškiausiomis repo žvaigždėmis. Taip pat - populiariojo MTV šou "Pimp My Ride" vedėjo darbas.

„Repavimas – mano gyvenimo būdas. Kai nedirbu, mėgstu leisti laiką su šeima.

Mūsų šou šį vakarą bus toks, kokį matote vieną kartą gyvenime, todėl ateikite“, - lietuvius kvietė Xzibitas.

„Nebus jokio svečių sąrašo. Visi, kurie nori patekti, turi įsigyti bilietą“, - dar praėjusią savaitę sakė V.Diawara, neslepiantis, kad JAV reperių rinktinės pasirodymas – brangus malonumas.

Xzibito klipas „Multiply“:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.